Centrum voor de Kunsten Beverwijk

  • Voor Jou

    Professioneel begeleide kunsteducatie draagt wezenlijk bij aan het welzijn van mensen. Of je nu deelneemt aan een cursus beeldende kunst, dans, muziek, musical of theater, lol en een hele rits aan ‘geluksingrediënten’ zijn gegarandeerd. Jawel, voor jong en voor ouder.

Cursussen

Niet voor niks is de muziekschool geëvolueerd tot het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Alle zintuigen willen we beroeren en bereiken. Onze creatieve lessen vormen de perfecte tegenhanger van een hectisch bestaan. Resultaat: een leeg hoofd. Bovendien, het scherpt je denken, maakt je gevoelsleven rijker. En je leert beter te kijken.

Nieuws Cursussen:


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.