Skip to main content

Crowdfunding voor Toptalenten

Bijdrage van de VandenEnde Foundation


Samen met YUNG Creatives, het Yvonne van Gennip Talentfonds en de VandenEnde Foundation biedt het Regionaal Talent Centrum (RTC) de mogelijkheid om een crowdfundingcampagne te starten op Talentboek Cultuur. Hiermee kunnen lesgelden voor je opleiding of kosten voor specifieke masterclasses worden betaald. Ook kan het gaan om een bijdrage in kosten voor een instrument, andere lesmaterialen of reiskosten.


Onder bepaalde voorwaarden draagt de VandenEnde Foundation bij aan je crowdfundingactie met een maximum van € 5.000 per campagne/talent.


Wil jij in aanmerking komen voor de bijdrage?


Stuur dan een e-mail naar info@regionaaltalentcentrum.nl met een profiel van jezelf, een plan/droom waarvoor je de bijdrage nodig hebt en een beknopte financiële begroting waarin je aangeeft wat je zelf uit de markt denkt te gaan halen en welke bijdrage van de VandenEnde Foundation noodzakelijk is.


Wil je eerst weten of je kans maakt, of wil je eerst sparren over je aanvraag, neem dan contact op met Mark van der Jagt van het RTC via de mail info@regionaaltalentcentrum.nl. Bellen of appen mag ook van Mark: 06-22522949.


De beoordeling geschiedt door het RTC en Yung Creatives, het talentenplatform van het kunstvakonderwijs.


Voor wie?


Deze mogelijkheid wordt aangeboden aan talenten die een (voor)opleiding volgen bij het kunstvakonderwijs. Maximum leeftijd is 24 jaar.


Wat is crowdfunding?


Met crowdfunding start je een campagne waarmee je familie, vrienden, bedrijven, sponsoren, fondsen, ed. een kleine bijdrage vraagt om jouw droom te verwezenlijken. In ruil voor zo’n bijdrage kun je een wederdienst bieden zoals bijvoorbeeld een huiskameroptreden, een illustratie of een ander speciaal bedankje.


Zo’n campagne start je op Talentboek Cultuur. Het RTC helpt je daarbij. Onze medewerker Mark van der Jagt heeft veel ervaring in het opzetten van crowdfundingcampagnes en helpt je graag het plan uit te werken, deze op de website te publiceren en daarna in de markt te zetten.

 

Regionaal Talent Centrum

  • Hits: 555