Centrum voor de Kunsten Beverwijk Nieuws

Het bruist in de Tent voor Talent De expertise van medewerkers van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is niet aan één stad of één locatie gebonden. Naast al onze cursussen en lesprogramma’s in de eigen Tent voor Talent en op scholen, staan we andere cultuurmakers uit de regio bij of zetten we samen nieuwe culturele activiteiten en projecten op. Hieronder een greep uit een eindeloze reeks succesvolle evenementen.

Het laatste nieuws :


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.