Skip to main content

Beeldende dag za. 26 maart 2022

23 maart 2022

Het heeft lang op zich laten wachten, maar het is toch eindelijk tijd voor een beeldende dag! Op zaterdag 26 maart zijn jullie welkom in Studio O, waar er workshops worden gegeven door Jas & Cal. Dit lokale kunstenaarsduo is gespecialiseerd in textiel en heeft zelfs op de Dutch Design Week in Eindhoven gestaan. Van handarbeid tot machinaal werk, van interieurstukken tot ruimtelijk textiel. Jas en Cal onderzoeken verschillende soorten materialen, technieken en kleuren. Proef een beetje van hun wereld en laat je onderdompelen in textiel!

Benieuwd naar wat voor werk ze maken? Bekijk de website van jas&Cal.

De workshops:

GROVE STEEK (Algemene Ruimte)

Knalkleuren, grote naalden, grove steken. Samen werk je aan een groot en kleurrijk kunstwerk, dat je het liefst zou willen aanraken. Waarom niet? 

3DWEVEN (Studio Jas&Cal)

Weven ken je misschien wel, maar ooit gehoord van banden weven? En dan ook nog 3 dimensionaal! We gaan goed kijken naar kleurgebruik. 

RESTSTOFFEN (Algemene Ruimte)

In het medium textiel denk je in eerste instantie aan stoffen en garen, maar wat gebeurd er als je restmateriaal gebruikt? 


Nieuws Uitgelicht:

  • Theatermakers gezocht voor Theater na de Dam 2024

    22 februari 2024
    Is theater je lust en je leven en hou je van mooie verhalen? Dit is je kans! Wij zoeken jou! Jongerenvoorstelling Sinds 2012 presenteert Theater Na de Dam jongerenvoorstellingen die op 4 mei in het hele land tegelijk gespeeld worden en zo de nationale dodenherdenking extra betekenis gev...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...