Eigen Werk za. 22 april 2023

24 maart 2023

Gemaakt en gedanst door leerlingen klassiek ballet van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. 

Eigen Werk 2023 is een voorstelling waarvoor de balletleerlingen zelf choreografieën hebben gemaakt. Zij hebben hiervoor de afgelopen weken en maanden een prachtig creatief en leerzaam proces doorlopen. Tijdens de voorstelling wordt duidelijk zichtbaar dat je met ballet een goede basis legt om verschillende dansstijlen uit te kunnen voeren. Het resultaat is nu te zien op het toneel van het Kennemer Theater.

 

Kennemer Theater, kleine zaal

Za. 22 april 2023

Aanvang 14.30 uur

Kaarten € 12,50 (incl. garderobe en consumptie)

Kaartverkoop kassa Kennemer Theater

 


Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.