Skip to main content

Paint Dry & Soulberries in voorprogramma Tristan

Vrijdag 1 december speelt de jazzy, funky formatie Tristan in Podium Laurentz te Heemskerk. Twee regionale bands Paint Dry en Soulberries verzorgen het voorprogramma tijdens deze Funky Friday. Dankzij een alliantie met het Regionaal Talent Centrum kunnen deze bands van de muziekscholen deze podiumervaring opdoen en spelen voor een groot publiek.

Regionaal Talent Centrum

Het Regionaal Talent Centrum is een samenwerking tussen de muziekscholen uit Beverwijk, Heemskerk en Bloemendaal. Samen zetten ze zich in om nog meer voor hun talentvolle leerlingen te kunnen betekenen. Zo organiseren ze met Podium Laurentz bandjesavonden en geven hun muziekdocenten bandcoaching. Twee van die bands, Paint Dry en Soulberries, repeteren bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Met drumdocent en bandcoach Stefan Franssen hebben zij zich voorbereid om aanstaande vrijdag te spelen in Laurentz. Met hun jazzy, funky en coole eigen werk en covers trappen ze de Funky Friday af.

Tristan

Headliner die avond is Tristan. Sinds 2014 maakt deze band al furore met hun feel-good vintage Acid Jazz op podia over de hele wereld en op festivals zoals het North Sea Jazz festival. Dit jaar brachten ze alweer hun zevende studio album ‘Seven’ uit. Reden om weer on the road te gaan om hun nieuwe songs live te brengen. Songs met een positieve energie, sprankelende vocals & solo’s, powerful grooves, kortom iets wat je niet mag missen.

Korting voor leden van de muziekscholen

Tickets voor Funky Friday à € 12,50 zijn verkrijgbaar via www.podiumlaurentz.nl. Ben je leerling bij een van de deelnemende muziekscholen (Cultuurhuis Heemskerk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk of Muziekschool Bloemendaal), dan ontvang je € 2,50 korting. Stuur daarvoor een mailtje naar info@regionaaltalentcentrum.nl onder vermelding van 'Korting Funky Friday' en je ontvangt de speciale RTC-kortingscode in je mailbox.

Concerten, Regionaal Talent Centrum

  • Hits: 485