Skip to main content

Voorstelling Ouroboros za. 24 en zo. 25 juni 2023

15 mei 2023

OUROBOROS*

Openluchtvoorstelling door leerlingen theater en musical van Alisa Opari Luzi en Iris Stam

Tegelijk met het ontstaan van de mens, ontstonden de verhalen. Mensen vertelden elkaar over hun belevenissen tijdens de jacht, of ze verzonnen verhalen over de goden, over helden, over goed en kwaad en over hoe de wereld was begonnen. En door de eeuwen heen, over de hele wereld, zijn de mensen daar nooit meer mee gestopt. 

Deze voorstelling gaat over de verhalen die de mensen vertelden om de wereld te begrijpen. Vroeger wisten de mensen nog niet waarom de zon onder ging, waarom het soms winter werd, of wat een regenboog eigenlijk is. Ze zochten een verklaring en bedachten een verhaal. En de grootste vraag aller tijden is natuurlijk: hoe is alles begonnen?

De leerlingen hebben gefilosofeerd, scènes geïmproviseerd, teksten geschreven, choreografieën bedacht, verhalen gelezen van over de hele wereld en hun hersens in de knoop gelegd om antwoorden te vinden op die vraag. Een aantal van die antwoorden laten wij zien in deze openluchtvoorstelling die plaatsvindt in de weilanden bij Landgoed Rorik.

Datum : za. 24 en zo. 25 juni 2023
Aanvang : 14.00 uur
Locatie : Landgoed Rorik (recreatiegebied Buitenlanden aan de Noorderweg)
Kaarten: € 10 (alle leeftijden)

KAARTEN BESTELLEN

*Een Ouroboros is een slang die in zijn eigen staart bijt en zo een eeuwige cirkel vormt!


Nieuws Uitgelicht:

  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...