za. 1 april en zo. 2 april Voorspeeldagen 2023

26 maart 2023

Het is Kindermuziekweek!

In het weekend van 1 en 2 april treden leerlingen van al onze muziekdocenten op in de Kleine Zaal van het Kennemer Theater. 
De toegang is gratis. 

 

Zaterdag 1 april    
10.30 uur TOETSEN leerlingen van Ronald van der Veen
12.00 uur TOETSEN leerlingen van Narine Hakobjan
13.30 uur TOETSEN leerlingen van Myrtle Treurniet
15.30 uur BLAZERS leerlingen van Astrid Gorter en Jerina Welgraven
16.30 uur SAZ leerlingen van Ümit Firat

 

Zondag 2 april    
10.30 uur GITAAR & DRUMS leerlingen van Stefan Franssen en Patrick van Vlooten
13.30 uur GITAAR leerlingen van Nicolay Totev
15.15 uur ZANG leerlingen van Suus de Groot
16.45 uur VIOOL leerlingen van Debora Vollebregt

Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.