Skip to main content

Centrum voor de Kunsten Beverwijk

 • Met Cultuurmakers

  Kom maar door! Culturele ideeën en projecten vanuit de regio IJmond worden stevig door ons omarmd. Elk initiatief dat bijdraagt aan dat o zo opbeurende en dus essentiële culturele leven, kan rekenen op onze steun. We bieden onderdak, samenwerking, advies en administratieve en/of organisatorische hulp, onder meer aan onderstaande gerenommeerde organisaties:

  Beverwijk uit de Kunst

  Een bloeiend cultureel leven, dat wil toch elke stad?! Beverwijk mag zich gelukkig prijzen met het Centrum voor de Kunsten dat continu aan die doelstelling werkt. Onder meer door de organisatie van het tweejaarlijkse festival Beverwijk uit de Kunst dat makers en publiek samenbrengt in het culturele hart van de stad.
  Dit betreft een externe website

  Cultuurmakers IJmond

  Of je nu amateur bent of prof, in beeldende kunst, muziek, film, fotografie, schrijven, theater, erfgoed of dans, voor of achter de schermen actief, het doet er allemaal niet toe. Wat telt is de interactie, tussen de cultuurmakers onderling en die met het publiek. Want hoe meer creatieven en artiesten, hoe wellevender de regio. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk faciliteert de makers dan ook waar mogelijk en wenselijk. Ontmoet die creatieven!
  Dit betreft een externe website

  Nieuws Cultuurmakers :