Centrum voor de Kunsten Beverwijk

  • Met Cultuurmakers

    Kom maar door! Culturele ideeën en projecten vanuit de regio IJmond worden stevig door ons omarmd. Elk initiatief dat bijdraagt aan dat o zo opbeurende en dus essentiële culturele leven, kan rekenen op onze steun. We bieden onderdak, samenwerking, advies en administratieve en/of organisatorische hulp, onder meer aan onderstaande gerenommeerde organisaties:

Beverwijk uit de Kunst

Een bloeiend cultureel leven, dat wil toch elke stad?! Beverwijk mag zich gelukkig prijzen met het Centrum voor de Kunsten dat continu aan die doelstelling werkt. Onder meer door de organisatie van het tweejaarlijkse festival Beverwijk uit de Kunst dat makers en publiek samenbrengt in het culturele hart van de stad.
Dit betreft een externe website

Cultuurmakers IJmond

Of je nu amateur bent of prof, in beeldende kunst, muziek, film, fotografie, schrijven, theater, erfgoed of dans, voor of achter de schermen actief, het doet er allemaal niet toe. Wat telt is de interactie, tussen de cultuurmakers onderling en die met het publiek. Want hoe meer creatieven en artiesten, hoe wellevender de regio. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk faciliteert de makers dan ook waar mogelijk en wenselijk. Ontmoet die creatieven!
Dit betreft een externe website

Nieuws Cultuurmakers :


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.