Skip to main content

Za. 3 september 2022 Open Dag

23 augustus 2022

Cultuurmakers van Morgen

Hoe zou het zijn om zelf muziek te kunnen maken? Of samen met anderen een dans- of theatervoorstelling te ontwikkelen? Je fantasie de vrije loop te laten bij het maken van beeldende kunst?

Op maandag 29 augustus start weer een nieuw seizoen bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Weet je nog niet wat je wilt, kom dan op zaterdag 3 september naar de open dag of maak een afspraak voor een gratis proefles. Onze docenten, ruim twintig professionele, ervaren én bevlogen musici, dansers, acteurs, artiesten, choreografen, regisseurs en beeldend kunstenaars helpen je je talent te ontdekken. Vraag de docenten het hemd van het lijf over de lesprogramma’s. Laat je adviseren over waar jij het beste tot je recht komt, in een start-, basis- of plusprogramma.

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt tot maximaal € 500 per jaar het lesgeld en/of lesbenodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur vergoedt maximaal € 350 per jaar. Wij helpen je graag bij de aanvraag.

Zaterdag 3 september 2022, 13.00 - 15.00 uur
Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kerkplein 3, 1941 HD Beverwijk
Toegang gratis

Nieuws Uitgelicht:

  • Theatermakers gezocht voor Theater na de Dam 2024

    22 februari 2024
    Is theater je lust en je leven en hou je van mooie verhalen? Dit is je kans! Wij zoeken jou! Jongerenvoorstelling Sinds 2012 presenteert Theater Na de Dam jongerenvoorstellingen die op 4 mei in het hele land tegelijk gespeeld worden en zo de nationale dodenherdenking extra betekenis gev...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...