Skip to main content

Bandjesavond in podium Laurentz

Dat de regio barstensvol talent zit, dan kunnen we vrijdag 3 november 2023 horen en zien bij Podium Laurentz, het roemruchte podium waar eerder onder de naam Donkey Shot en de Nozem en de Non vele grote namen hebben staan schitteren.

Nu is het de beurt aan de beginnende bandjes en de supertalentvolle leerlingen van de samenwerkende muziekscholen uit Heemskerk, Beverwijk en Bloemendaal. De bands presenteren eigen werk en covers. Wekelijks worden ze bij hun repetities gecoacht door docenten van het Cultuurhuis Heemskerk, het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en Muziekschool Bloemendaal. Deze muziekscholen werken samen onder de noemer Regionaal Talent Centrum om het maximale voor hun talenten te kunnen betekenen.

Bevestigd zijn Lost in Sound uit Beverwijk, de zevenmansformatie HUH?! uit Heemskerk en de Wijk aan Zeese muzikant Jack Juda die met zijn band een energieke mix van snoeiharde rock en dreamy pop naar het podium brengt. Meer namen volgen.

De bandjesavond wordt op 3 november 2023 aangeboden in Podium Laurentz aan de A. Verherentstraat 1 te Heemskerk. De deuren gaan 19:30 uur open. Rond 22:15 uur klinken de laatste akkoorden. Entree is gratis. Meer informatie is te vinden op www.podiumlaurentz.nl

Concerten, Regionaal Talent Centrum

  • Hits: 424