Centrum voor de Kunsten Beverwijk

  • Cursussen

    Professioneel begeleide kunsteducatie draagt wezenlijk bij aan het welzijn van mensen. Of je nu deelneemt aan een cursus beeldende kunst, dans, muziek, musical of theater, lol en een hele rits aan ‘geluksingrediënten’ zijn gegarandeerd. Jawel, voor jong en voor ouder.

Beeldend

Niet voor niks is de muziekschool geëvolueerd tot het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Alle zintuigen willen we beroeren en bereiken. Onze creatieve lessen vormen de perfecte tegenhanger van een hectisch bestaan. Resultaat: een leeg hoofd. Bovendien, het scherpt je denken, maakt je gevoelsleven rijker. En je leert beter te kijken.

Dans

We hebben een naam hoog te houden voor klassiek ballet. De afgelopen jaren hebben onze docenten honderden kinderen én volwassenen de eerste beginselen bijgebracht. Tientallen complete balletvoorstellingen kwamen op de planken. Tegelijkertijd zijn veel eigentijdse danslessen ontwikkeld. Als hoofd, benen en armen niet naar klassiek staan, gun ze dan de verrukkingen van breakdance. Ons dansaanbod is flink gevarieerd.

Muziek

Muziek raakt je niet alleen, het kan je ook ontregelen, vrolijk maken of juist melancholiek. Wat zou er gebeuren als je zélf muziek maakt? Iedere muzikant beaamt het: kicken is het! Wie door geduldig oefenen een instrument onder de knie krijgt, ervaart muziek intenser. Je ondergaat het niet meer alleen, je maakt er deel van uit. En dat is iedere keer een sensatie.

Theater & Musical

Theater is een kwestie van durven, denken en doen. Veel doen. Je verplaatsen in een ander, technieken verfijnen, een stuk opvoeren voor publiek. Allemaal bijzonder spannend. En boeiend. En erg geestig vaak. Door te oefenen verbeter je jezelf en ontwikkel je talent. Spelen, improviseren, houding, stem, alles gaat erop vooruit.


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.