Skip to main content

Centrum voor de Kunsten Beverwijk

 • Cursussen

  Professioneel begeleide kunsteducatie draagt wezenlijk bij aan het welzijn van mensen. Of je nu deelneemt aan een cursus beeldende kunst, dans, muziek, musical of theater, lol en een hele rits aan ‘geluksingrediënten’ zijn gegarandeerd. Jawel, voor jong en voor ouder.

  Beeldend

  Niet voor niks is de muziekschool geëvolueerd tot het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Alle zintuigen willen we beroeren en bereiken. Onze creatieve lessen vormen de perfecte tegenhanger van een hectisch bestaan. Resultaat: een leeg hoofd. Bovendien, het scherpt je denken, maakt je gevoelsleven rijker. En je leert beter te kijken.

  Dans

  We hebben een naam hoog te houden voor klassiek ballet. De afgelopen jaren hebben onze docenten honderden kinderen én volwassenen de eerste beginselen bijgebracht. Tientallen complete balletvoorstellingen kwamen op de planken. Tegelijkertijd zijn veel eigentijdse danslessen ontwikkeld. Als hoofd, benen en armen niet naar klassiek staan, gun ze dan de verrukkingen van breakdance. Ons dansaanbod is flink gevarieerd.

  Muziek

  Muziek raakt je niet alleen, het kan je ook ontregelen, vrolijk maken of juist melancholiek. Wat zou er gebeuren als je zélf muziek maakt? Iedere muzikant beaamt het: kicken is het! Wie door geduldig oefenen een instrument onder de knie krijgt, ervaart muziek intenser. Je ondergaat het niet meer alleen, je maakt er deel van uit. En dat is iedere keer een sensatie.

  Theater & Musical

  Theater is een kwestie van durven, denken en doen. Veel doen. Je verplaatsen in een ander, technieken verfijnen, een stuk opvoeren voor publiek. Allemaal bijzonder spannend. En boeiend. En erg geestig vaak. Door te oefenen verbeter je jezelf en ontwikkel je talent. Spelen, improviseren, houding, stem, alles gaat erop vooruit.