Skip to main content

Voorstelling In première: Doornroosje za. 22 juni 2024 19.30 uur

In première: Doornroosje 

Zaterdag 22 juni/ Kennemer Theater / 19.30 uur

Het toneel van het Kennemer Theater laat de ingang van een bioscoop zien. Vanavond gaat de film Doornroosje in première! De avond wordt feestelijke geopend. Blije kinderen krijgen popcorn en gaan de bioscoop binnen. De sprookjessfeer ontstaat zodra het boek open gaat. Er was eens… We zien een kasteel met de doornstruik en bloeiende roosjes. Pas als de zon onder gaat en er sterren verschijnen vliegen de ooievaars aan. Natuurlijk met Aurora, Doornroosje, de speciale baby.  Het feest kan gaan beginnen!

Kaarten € 15 via Kennemer Theater

‘In première: Doornroosje’ wordt gedanst door de klassieke balletleerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk o.l.v Moniek Goffree

Voorstellingen Dans

 • Hits: 202

Voorstelling De Heksen zo. 23 juni 2024, 14.30 uur

De afdelingen beeldend en theater presenteren

De Heksen

naar een verhaal van Roald Dahl

Kinderen opgepast! De Heksen zijn in het land en ze hebben een gruwelijke hekel aan kinderen! De Grote Opperheks heeft alle andere heksen uitgenodigd voor de jaarlijkse vergadering en dit keer heeft ze wel een heel gemeen plan bedacht om van alle kinderen af te komen.

Gelukkig zijn daar Lara, Luuk en oma, specialisten op het gebied van heksen. Ze gaan de strijd aan en geven ze een koekje van eigen deeg.

De Heksen is een grappige, spannende en muzikale voorstelling, gespeeld door de musical- en theaterleerlingen van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk o.l.v. Alisa Opari Luzi en Iris Stam, met een prachtige vormgeving verzorgd door de leerlingen beeldend o.l.v. Nikki Kröder.

Zondag 23 juni, 14.30 uur
Kennemer Theater, Kerkplein 1, 1941 HD Beverwijk
Kaarten € 15
Kaartverkoop via Kennemer Theater

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 307

Stadstheater speelt HAPPYHAPPYHAPPY 4 februari 2024

Grenzeloos optimisme, eindeloze positiviteit en een hele hoop hoop. Winnie ziet alles rooskleurig in, maar de mensen om haar heen zijn het zat. Geïnspireerd op "Happy days" van Samuel Beckett.

Gespeeld door: Stadstheater 
Datum: zo. 4 februari 2024
Locatie: Studio O , Romerkerkweg 10, Beverwijk
Aanvang: 12.00/13.30/15.00 uur
Toegang: Gratis

Deze voorstelling is onderdeel van Gluren bij de Buren

Voorstellingen Musical & Theater, Gluren bij de Buren

 • Hits: 300

Open Huis Kerkplein za. 27 januari 2024

Op zaterdag 27 januari zetten het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en De Grote Kerk Beverwijk van 13.00 tot 15.00 uur de deuren open tijdens het Open Huis aan het Kerkplein! Kraak de culturele code en maak kans op mooie prijzen! Leuk voor jong en oud(er) en de toegang is gratis!

“Oh, ik wist niet dat…”
Wil jij ook weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van het Kennemer Theater en alles te weten komen over je favoriete artiest? Wist je dat het Centrum voor de Kunsten ook op scholen en in wijken actief is? Wist je dat je in de Bibliotheek ook terecht kunt voor advies over energieverbruik, of tips om digitaal vaardiger te worden. En wil je Beverwijk vanaf de Wijkertoren bekijken en weten hoe het Müller orgel wordt bespeeld? Kom dan naar het Open Huis! Met als gezamenlijk thema ‘Oh, ik wist niet dat…’ willen we iedereen tijdens het Open Huis verrassen met ons brede aanbod.

Kraak de culturele code 
Ga op avontuur langs alle hoeken en gaten van het gebouw en kraak de culturele code. Een uniek kijkje achter de schermen dus! We hebben een route gemaakt die je zelf kunt lopen, waar je op bepaalde plekken uitleg krijgt, een workshop kan volgen of een quizvraag kan beantwoorden. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Programma

 • Centrum voor de Kunsten Beverwijk
  Hoe zou het zijn om zelf muziek te kunnen maken? Of samen met anderen een dans- of theatervoorstelling te ontwikkelen? Je fantasie de vrije loop te laten bij het maken van beeldende kunst? Weet je nog niet wat je wilt, kom dan op naar het Open Huis. Onze docenten, ruim twintig professionele, ervaren én bevlogen musici, dansers, acteurs, artiesten, choreografen, regisseurs en beeldend kunstenaars helpen je je talent te ontdekken. Vraag de docenten het hemd van het lijf over de lesprogramma’s. Laat je adviseren over waar jij het beste tot je recht komt, in een start-, basis- of plusprogramma. En wist je dat het Centrum voor de Kunsten ook op scholen en in wijken actief is? 
 • Kennemer theater
  Neem een kijkje achter de schermen van het Kennemer Theater, loop de artiestenfoyer binnen en kom alles te weten over je favoriete artiesten van onze artiestenbegeleiders. Je ziet de theatertechnici het decor opbouwen voor de show van die avond.  
 • Bibliotheek IJmond Noord
  Kinderen van 6 tot 12 jaar zijn welkom in het TalentenLab en voor de allerkleinsten wordt er voorgelezen uit het Prentenboek van het jaar. Daarnaast staat Sara Burgerhart centraal in een lezing voor volwassenen en geeft EcoBeverwijk je gratis advies over energiezuiniger leven. Laat je verrassen door de vele kanten van Bibliotheek IJmond Noord!
 • De Grote Kerk en Wijkertoren
  In de Grote Kerk komt de geschiedenis van Beverwijk uitvoerig aan de orde en ook het Müller orgel zal bespeeld worden door één van de organisten van de kerk. 

Maar dat is niet alles, ook Kunst Exposities Kerkplein, Popkoor Take it Easy, vereniging voor amateurbeeldend kunstenaars Lucasgilde, ateliergroep verBEELDing en Mondharmonicagroep Longblues laten zien en horen wat ze doen. 

Open Dag

 • Hits: 442

Gluren bij de Buren zo. 4 februari 2024

Ook dit jaar doet het Centrum voor de Kunsten Beverwijk weer mee aan Gluren bij de Buren op zondag 4 februari 2024.

12.45/14.15/15.45 uur OPTREDENS PLUSLEERLINGEN MUZIEK @Stadsbrouwhuis Broer & Zus, Schans 10, Beverwijk

12.00/13.30/15.00 uur VOORSTELLING HAPPYHAPPYHAPPY DOOR STADSTHEATER @Studio O, Romerkerkweg 10, Beverwijk

 

Voor meer informatie

Gluren bij de Buren

Kennemer Theater

Concerten, Gluren bij de Buren

 • Hits: 587

Open Dag za. 9 september 13 - 15 uur

Hoe zou het zijn om zelf muziek te kunnen maken? Of samen met anderen een dans- of theatervoorstelling te ontwikkelen? Je fantasie de vrije loop te laten bij het maken van beeldende kunst?

KOM EENS LANGS VOOR EEN PROEFLES

Begin september start weer een nieuw seizoen bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Weet je nog niet wat je wilt, kom naar de open dag of maak een afspraak voor een gratis proefles. Onze docenten, ruim twintig professionele, ervaren én bevlogen musici, dansers, acteurs, artiesten, choreografen, regisseurs en beeldend kunstenaars helpen je je talent te ontdekken. Vraag de docenten het hemd van het lijf over de lesprogramma’s. Laat je adviseren over waar jij het beste tot je recht komt, in een start-, basis- of plusprogramma.

WANT ECHT, OOK JIJ HEBT TALENT!

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt tot maximaal € 500 per jaar het lesgeld en/of lesbenodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Het Volwassenen fonds Sport & Cultuur vergoedt maximaal € 350 per jaar. Wij helpen je graag bij de aanvraag.

Open Dag

 • Hits: 528

Muziek- en theaterleerlingen spelen tijdens Jutterspad zo. 2 juli 2023

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is goed vertegenwoordigd tijdens het Juttersfestival op 2 juli 2023 in Wijk aan Zee. De Plusleerlingen Muziek spelen om 13.00 en 14.00 uur in de Dorpskerk.

Tegelijkertijd treden de Productieklas Theater en Stadstheater op in Kop van WaZ. Zij spelen de voorstelling HET FEEST VAN DE EEUW!

Trek je mooiste kleding aan, zet je feestmuts op en wacht samen met ons op de komst van de leider, ter ere van wie we dit festijn organiseren. Hij heeft beloofd dat hij zou komen, echt waar! Het feest van de eeuw is geïnspireerd op De Leider van Eugène Ionesco, een absurdistische, politieke satire uit 1953, die nog steeds heel actueel is. Tekst en regie: Iris Stam

Bekijk HIER het volledige programma van het Jutterspad

Voorstellingen Musical & Theater, Concerten

 • Hits: 450

Voorstelling Ouroboros za. 24 en zo. 25 juni 2023

OUROBOROS*

Openluchtvoorstelling door leerlingen theater en musical van Alisa Opari Luzi en Iris Stam

Tegelijk met het ontstaan van de mens, ontstonden de verhalen. Mensen vertelden elkaar over hun belevenissen tijdens de jacht, of ze verzonnen verhalen over de goden, over helden, over goed en kwaad en over hoe de wereld was begonnen. En door de eeuwen heen, over de hele wereld, zijn de mensen daar nooit meer mee gestopt. 

Deze voorstelling gaat over de verhalen die de mensen vertelden om de wereld te begrijpen. Vroeger wisten de mensen nog niet waarom de zon onder ging, waarom het soms winter werd, of wat een regenboog eigenlijk is. Ze zochten een verklaring en bedachten een verhaal. En de grootste vraag aller tijden is natuurlijk: hoe is alles begonnen?

De leerlingen hebben gefilosofeerd, scènes geïmproviseerd, teksten geschreven, choreografieën bedacht, verhalen gelezen van over de hele wereld en hun hersens in de knoop gelegd om antwoorden te vinden op die vraag. Een aantal van die antwoorden laten wij zien in deze openluchtvoorstelling die plaatsvindt in de weilanden bij Landgoed Rorik.

Datum : za. 24 en zo. 25 juni 2023
Aanvang : 14.00 uur
Locatie : Landgoed Rorik (recreatiegebied Buitenlanden aan de Noorderweg)
Kaarten: € 10 (alle leeftijden)

KAARTEN BESTELLEN

*Een Ouroboros is een slang die in zijn eigen staart bijt en zo een eeuwige cirkel vormt!

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 1099

Theater na de Dam 4 en 5 mei 2023

Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei en Nationale Bevrijdingsdag op 5 mei zetten theatermakers en jongeren in heel Nederland zich in om deze dagen van extra betekenis te voorzien. Er spelen meer dan honderd voorstellingen die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog.

EN TOEN WIST IK NOG NIKS

Ook de Productieklas Theater van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk bestaande uit 5 jongeren tussen de 12 en 15 jaar verdiepten zich  onder leiding van theatermaker Iris Stam en Leesconsulent Jasmin Wijker in de geschiedenis van Beverwijk ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Zij spraken met ouderen over hoe het was om jong te zijn in oorlogstijd. Deze gesprekken, vol herinneringen en verhalen, vormen samen met ander bronmateriaal de basis voor de voorstelling 'En toen wist ik nog niks'. Wat als je niets zeker weet. Niet wat waar is. Niet wat was en zeker niet wat gaat komen. Daar gaat onze voorstelling over.

Regie: Iris Stam & Jasmin Wijker
Spel: Dion, Liv, Louisah, Britt & Mieke
Met dank aan: de verhalen van René, Ria en Henk. 

do. 4 mei 2023, 20:15 uur Grote Kerk Beverwijk
vr. 5 mei 2023, 12:00 uur Grote Kerk Beverwijk

Toegang gratis

Theater na de Dam in Beverwijk is een initiatief van Bibliotheek IJmond Noord en Centrum voor de Kunsten Beverwijk i.s.m. Grote Kerk Beverwijk

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 603

za. 1 april en zo. 2 april Voorspeeldagen 2023

Het is Kindermuziekweek!

In het weekend van 1 en 2 april treden leerlingen van al onze muziekdocenten op in de Kleine Zaal van het Kennemer Theater. 
De toegang is gratis. 

 

Zaterdag 1 april    
10.30 uur TOETSEN leerlingen van Ronald van der Veen
12.00 uur TOETSEN leerlingen van Narine Hakobjan
13.30 uur TOETSEN leerlingen van Myrtle Treurniet
15.30 uur BLAZERS leerlingen van Astrid Gorter en Jerina Welgraven
16.30 uur SAZ leerlingen van Ümit Firat

 

Zondag 2 april    
10.30 uur GITAAR & DRUMS leerlingen van Stefan Franssen en Patrick van Vlooten
13.30 uur GITAAR leerlingen van Nicolay Totev
15.15 uur ZANG leerlingen van Suus de Groot
16.45 uur VIOOL leerlingen van Debora Vollebregt

Concerten

 • Hits: 449

Eigen Werk za. 22 april 2023

Gemaakt en gedanst door leerlingen klassiek ballet van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. 

Eigen Werk 2023 is een voorstelling waarvoor de balletleerlingen zelf choreografieën hebben gemaakt. Zij hebben hiervoor de afgelopen weken en maanden een prachtig creatief en leerzaam proces doorlopen. Tijdens de voorstelling wordt duidelijk zichtbaar dat je met ballet een goede basis legt om verschillende dansstijlen uit te kunnen voeren. Het resultaat is nu te zien op het toneel van het Kennemer Theater.

 

Kennemer Theater, kleine zaal

Za. 22 april 2023

Aanvang 14.30 uur

Kaarten € 12,50 (incl. garderobe en consumptie)

Kaartverkoop kassa Kennemer Theater

 

Voorstellingen Dans

 • Hits: 489

Open Huis Kerkplein za. 28 januari 2023

Op zaterdag 28 januari zetten het Kennemer Theater, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en De Grote Kerk Beverwijk van 13.00 tot 15.00 uur de deuren open tijdens het Open Huis aan het Kerkplein! Doe mee aan de interactieve rondleiding en maak kans op mooie prijzen! Leuk voor jong en oud(er) en de toegang is gratis!

“Oh, ik wist niet dat…”
Wil jij ook weten hoe het eraan toegaat achter de schermen van het Kennemer Theater en alles te weten komen over je favoriete artiest? Wist je dat het Centrum voor de Kunsten ook op scholen en in wijken actief is? Wist je dat je in de Bibliotheek ook terecht kunt voor advies over energieverbruik, of tips om digitaal vaardiger te worden. En wil je Beverwijk vanaf de Wijkertoren bekijken en weten hoe het Müller orgel wordt bespeeld? Kom dan naar het Open Huis! Met als gezamenlijk thema ‘Oh, ik wist niet dat…’ willen we iedereen tijdens het Open Huis verrassen met ons brede aanbod.

Interactieve rondleiding 
Tijdens de interactieve rondleiding ga je op avontuur en krijg je alle hoeken van het gebouw te zien. Een uniek kijkje achter de schermen dus! We hebben een route gemaakt die je zelf kunt lopen, waar je op bepaalde plekken uitleg krijgt, een workshop kan volgen of een quizvraag kan beantwoorden. Doe mee en maak kans op mooie prijzen!

Programma

 • Centrum voor de Kunsten Beverwijk
  Hoe zou het zijn om zelf muziek te kunnen maken? Of samen met anderen een dans- of theatervoorstelling te ontwikkelen? Je fantasie de vrije loop te laten bij het maken van beeldende kunst? Weet je nog niet wat je wilt, kom dan op naar het Open Huis. Onze docenten, ruim twintig professionele, ervaren én bevlogen musici, dansers, acteurs, artiesten, choreografen, regisseurs en beeldend kunstenaars helpen je je talent te ontdekken. Vraag de docenten het hemd van het lijf over de lesprogramma’s. Laat je adviseren over waar jij het beste tot je recht komt, in een start-, basis- of plusprogramma. En wist je dat het Centrum voor de Kunsten ook op scholen en in wijken actief is? 
 • Kennemer theater
  Neem een kijkje achter de schermen van het Kennemer Theater, loop de artiestenfoyer binnen en kom alles te weten over je favoriete artiesten van onze artiestenbegeleiders. Je ziet de theatertechnici het decor opbouwen voor de show van die avond.  
 • Bibliotheek IJmond Noord
  Bibliotheek IJmond leert je om in het DigiLokaal (1e verdieping) digitaal vaardiger te worden, EcoBeverwijk geeft advies over energiezuiniger te leven, voor vragen over de Digitale Overheid kun je terecht bij het IDO (Informatiepunt Digitale Overheid) en speel een taalspel op de digitale multitouchtafel. Voor jong en oud(er)
 • De Grote Kerk en Wijkertoren
  In de Grote Kerk komt de geschiedenis van Beverwijk uitvoerig aan de orde en ook het Müller orgel zal bespeeld worden door één van de organisten van de kerk. Bij goed weer kan de 72 meter hoge Wijkertoren onder begeleiding beklommen worden. Voor volwassenen en kinderen vanaf 10 jaar, alleen onder begeleiding. Inschrijving beklimmen Wijkertoren op de dag zelf verplicht, vol = vol.

Open Dag

 • Hits: 717

Showcase bands 13 november 2022

Op zondag 13 november a.s. om 13.30 uur treden zes popbands van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk op bij Podiumcafé Toos aan de Parallelweg, Beverwijk.

Een variatie van Soul, Funk, Jazz, Rock en pure pop gespeeld door de bands

 • Paint Dry
 • Kings & Queens
 • Soulberries
 • Ring of Fire
 • Lost in Sound
 • Waterfall

De bands worden gecoacht door de docenten Romeo Cimarosti en Stefan Franssen. 

Concerten

 • Hits: 552

Za. 3 september 2022 Open Dag

Cultuurmakers van Morgen

Hoe zou het zijn om zelf muziek te kunnen maken? Of samen met anderen een dans- of theatervoorstelling te ontwikkelen? Je fantasie de vrije loop te laten bij het maken van beeldende kunst?

Op maandag 29 augustus start weer een nieuw seizoen bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Weet je nog niet wat je wilt, kom dan op zaterdag 3 september naar de open dag of maak een afspraak voor een gratis proefles. Onze docenten, ruim twintig professionele, ervaren én bevlogen musici, dansers, acteurs, artiesten, choreografen, regisseurs en beeldend kunstenaars helpen je je talent te ontdekken. Vraag de docenten het hemd van het lijf over de lesprogramma’s. Laat je adviseren over waar jij het beste tot je recht komt, in een start-, basis- of plusprogramma.

Is het lastig om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt tot maximaal € 500 per jaar het lesgeld en/of lesbenodigdheden voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar thuis te weinig geld is. Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur vergoedt maximaal € 350 per jaar. Wij helpen je graag bij de aanvraag.

Zaterdag 3 september 2022, 13.00 - 15.00 uur
Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kerkplein 3, 1941 HD Beverwijk
Toegang gratis

Open Dag

 • Hits: 974

Foto's voorstelling Pinokkio

Op zondag 12 juni 2022 speelden de leerlingen theater, musical en zanggroepen van Iris Stam, Alisa Opari Luzi en Suus de Groot de voorstelling Pinokkio. 

Fotograaf Ronald Schimmel legde deze voorstelling voor ons vast op de gevoelige plaat. 

Rcs 6728 2022 06 12 13 59 59a
Rcs 6749 2022 06 12 13 57 03a
Rcs 6757 2022 06 12 13 53 59a
Rcs 6792 2022 06 12 13 50 34a
Rcs 6799 2022 06 12 13 49 55a
Rcs 6807 2022 06 12 13 48 24a
Rcs 6843 2022 06 12 13 45 32a
Rcs 6874 2022 06 12 13 42 37a
Rcs 6895 2022 06 12 13 38 29a
Rcs 6917 2022 06 12 13 35 27a
Rcs 6930 2022 06 12 13 33 35a
Rcs 6947 2022 06 12 13 31 41a
Rcs 7035 2022 06 12 12 41 53a
Rcs 7087 2022 06 12 12 34 59a
Rcs 7137 2022 06 12 12 27 30a
Rcs 7161 2022 06 12 12 23 40a
Rcs 7195 2022 06 12 12 16 55a
Rcs 7235 2022 06 12 12 03 20a
Rcs 7241 2022 06 12 12 01 42a
Rcs 7269 2022 06 12 11 55 32a
Rcs 7307 2022 06 12 11 49 33a
Rcs 7337 2022 06 12 11 43 27a
Rcs 7343 2022 06 12 11 42 39a
Rcs 7347 2022 06 12 11 39 53a
Rcs 7355 2022 06 12 11 38 14a
Rcs 7360 2022 06 12 11 37 58a
Rcs 7446 2022 06 12 12 11 50a
Rcs 7468 2022 06 12 11 59 33a
Rcs 7471 2022 06 12 11 59 23a
Rcs 7479 2022 06 12 11 57 12a
Rcs 7517 2022 06 12 11 37 11a

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 896

Nagenieten voorstelling In de Spot met Ballet

Op zaterdag 11 juni jl. dansten de balletleerlingen van Moniek Goffree in de grote zaal van het Kennemer Theater vol verve de voorstelling In de Spot met Ballet. 

Een selectie foto's gemaakt door Ken Phelan om na te genieten!

Ken Phelan Ken0026
Ken Phelan Ken0029
Ken Phelan Ken0060 Klein
Ken Phelan Ken0084
Ken Phelan Ken0098
Ken Phelan Ken0105
Ken Phelan Ken0126
Ken Phelan Ken0146
Ken Phelan Ken0174
Ken Phelan Ken0198
Ken Phelan Ken0219
Ken Phelan Ken0231 Klein
Ken Phelan Ken0268
Ken Phelan Ken0283
Ken Phelan Ken0291
Ken Phelan Ken0302
Ken Phelan Ken0327
Ken Phelan Ken0342
Ken Phelan Ken0350
Ken Phelan Ken0374
Ken Phelan Ken0408 Panorama
Ken Phelan Ken0410
Ken Phelan Ken0427
Ken Phelan Ken0451
Ken Phelan Ken0486
Ken Phelan Ken0539
Ken Phelan Ken0569
Ken Phelan Ken0589
Ken Phelan Ken0608
Ken Phelan Ken0618
Ken Phelan Ken0637
Ken Phelan Ken0643 Panorama

 

Voorstellingen Dans

 • Hits: 1325

Kunstexpositie Droomreis

Komt dat zien, komt dat zien!! Op dinsdag 28 juni exposeren de leerlingen Kunst met Kleintjes, Kunstlab en Kunstlab XL van Nikki Kröder en Suze Giesbergen eenmalig van 15.30 - 17.30 uur hun werken rondom het thema Droomreis. Mis het niet, want daarna nemen ze hun werkjes mee naar huis. 

Exposities

 • Hits: 637

Gluren bij de Buren zo. 3 juli 2022

Op zondag 3 juli 2022 spelen de Productieklas Theater en Stadstheater hun voorstellingen tijdens Gluren bij de Buren in Haarlem.

 

Stadstheater speelt

DORIEN

Aanvang: 13.00, 14.30 en 16.00 uur
Locatie: Stichting Ecoring, Tennispad 2, Haarlem

 

Productieklas speelt

EEN BEETJE GROEIPIJN

Aanvang: 13.45, 15.15 en 16.45 uur
Locatie: Expositieruimte Haarlem, Tuchthuisstraat 5, Haarlem

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 823

Kaartverkoop Pinokkio van start

Pinokkio

Houten pop Pinokkio heeft één grote wens: een echt mens worden en de wereld in rennen. Helaas zit die wereld vol vreemde figuren, die niet altijd het beste met hem voor hebben… Desondanks blijft Pinokkio optimistisch geloven in het goede en ploetert hij onvermoeibaar voort.

De voorstelling Pinokkio wordt gespeeld door leerlingen theater, musical en zang van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk.

De voorstelling vindt plaats in de Grote Zaal van het Kennemer Theater - Kerkplein 1 - 1941 HD  Beverwijk
Kaarten à € 15 p.p. zijn verkrijgbaar via de kassa van het theater of online.
In de prijs is het pauzedrankje en garderobe inbegrepen. 

Voorstellingen Musical & Theater

 • Hits: 788

Kaartverkoop balletvoorstelling van start

In de spot met ballet

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk presenteert de dansvoorstelling ’In de spot met ballet’. Dansers van 4 tot 40 jaar, allen leerlingen klassiek ballet, dansen samen in de grote zaal van het Kennemer Theater o.l.v. Moniek Goffree.

Diverse aspecten van dans zoals techniek, discipline, concentratie, creativiteit en bovenal plezier zetten we in de spot. Een abstracte en een moderne choreografie, een opbouw in spitzen lessen en een ballet over de magische kinderwereld zijn in deze voorstelling te zien.

De voorstelling vindt plaats in de Grote Zaal van het Kennemer Theater - Kerkplein 1 - 1941 HD  Beverwijk
Kaarten à € 15 p.p. zijn verkrijgbaar via de kassa van het theater of online.
In de prijs is het pauzedrankje en garderobe inbegrepen. 

 

Voorstellingen Dans

 • Hits: 683

Beeldende dag za. 26 maart 2022

Het heeft lang op zich laten wachten, maar het is toch eindelijk tijd voor een beeldende dag! Op zaterdag 26 maart zijn jullie welkom in Studio O, waar er workshops worden gegeven door Jas & Cal. Dit lokale kunstenaarsduo is gespecialiseerd in textiel en heeft zelfs op de Dutch Design Week in Eindhoven gestaan. Van handarbeid tot machinaal werk, van interieurstukken tot ruimtelijk textiel. Jas en Cal onderzoeken verschillende soorten materialen, technieken en kleuren. Proef een beetje van hun wereld en laat je onderdompelen in textiel!

Benieuwd naar wat voor werk ze maken? Bekijk de website van jas&Cal.

De workshops:

GROVE STEEK (Algemene Ruimte)

Knalkleuren, grote naalden, grove steken. Samen werk je aan een groot en kleurrijk kunstwerk, dat je het liefst zou willen aanraken. Waarom niet? 

3DWEVEN (Studio Jas&Cal)

Weven ken je misschien wel, maar ooit gehoord van banden weven? En dan ook nog 3 dimensionaal! We gaan goed kijken naar kleurgebruik. 

RESTSTOFFEN (Algemene Ruimte)

In het medium textiel denk je in eerste instantie aan stoffen en garen, maar wat gebeurd er als je restmateriaal gebruikt? 

Beeldende Dagen

 • Hits: 625

Terugblik Showcase Popbands 28 november 2021

Op zondag 28 november 2021 hebben onze popbands en popklassen opgetreden bij Podiumcafé Toos. Een sfeer impressie:
---------------------------------------------------------------------------------------------------

 • Y9c4911
 • Y9c4924
 • Y9c4942
 • Y9c4969
 • Y9c4992
 • Y9c5048
 • Y9c5069
 • Y9c5076
 • Y9c5098
 • Y9c5127
 • Y9c5145
 • Y9c5194
 • Y9c5224
 • Y9c5253
 • Y9c5278
 • Y9c5303
 • Showcase

  Concerten

  • Hits: 622

  Terugblik voorstelling Waakvlam juni 2021

   

  Een voorstelling die onder alle omstandigheden kan doorgaan, dat was de opdracht die onze theaterdocenten en beeldende docenten meekregen in de tweede lockdown tijdens de coronacrisis. Daarin zijn Iris Stam, Nikki Kröder en Alisa Opari Luzi in geslaagd. De bijzondere openluchtvoorstelling Waakvlam in Beeldenpark Een Zee van Staal was het resultaat. 

  Foto's voorstelling zaterdag

  Foto's voorstelling zondag

   

   

   filmpjes waakvlam

   

  Voorstellingen Musical & Theater

  • Hits: 778