Theater & Musical

Stadstheater

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Stadstheater - € 37,50 per maand | € 375,00 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Stadstheater - € 45,40 per maand | € 454,00 per jaar

Doelgroep

Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Theater & Musical
Bekijk de zaak eens vanuit een nieuw perspectief. Kruip in de huid van een ander en leer durven. Ook voor wie nog schroomt; in dit veilige nest overwin je dat zo.

Stadstheater

Wie wil er niet eens in de huid van een ander kruipen. Op het toneel is dat mogelijk: even alles loslaten en je verplaatsen in een ander persoon. Of je nu ervaring hebt of niet bij Stadstheater leer je alle grondbeginselen van het toneelspelen zoals tekstbehandeling, het gebruik van de ruimte en het werken met personages worden uitgediept. Natuurlijk sta je aan het eind van de cursus op het echte toneel voor publiek te spelen.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Stadstheater - € 37,50 per maand | € 375,00 per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Stadstheater - € 45,40 per maand | € 454,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: maandag
Lestijd: 20:15
Lesduur: 90 min.

  • makkelijk zittende kleding
  • geen straatschoenen

Docent

Iris Stam

Van verlegen naar bruisend Het was de leiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht direct duidelijk dat Iris Stam theater het leukste van álles vindt. De werkelijkheid naar je hand zetten, ingewikkelde kwesties uit het dagelijks leven uitpluizen, uitvergroten en stileren, ze doet niets liever.
Lees meer
Tijdens haar studie kwam ze erachter dat ze eigenlijk te eigenwijs is om actrice te worden, vandaar de keuze voor docerend theatermaker. De verlegenheid van vroeger is al lange tijd mijlenver te zoeken. Bovendien weet ze hoe ze anderen over de drempel kan helpen. Kwestie van een mindset aanleren: er is voor elk probleem een oplossing. Je moet ‘m alleen even weten te vinden. En dus vraagt Iris de leerlingen het hemd van het lijf, vraagt ze door en graaft ze dieper. Op die manier komen de mooiste en meest originele oplossingen boven water. Geen enkel idee is fout, niets is vreemd, alles mag en je wordt nooit uitgelachen in haar lessen. In zo’n sfeer is het makkelijk en heerlijk om in je fantasie te duiken, samen te werken, elkaars idee�n te accepteren, ruimtelijk inzicht te ontwikkelen, en ook nog ‘ns lichamelijk actief te zijn. M’n liefje, m’n duifje….

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Stadstheater

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.