Skip to main content
Beeldend

Kunstlab & Kunstlab XL

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Beeldend Basis - € 39,00 per maand | € 390,- per jaar

Doelgroep

Kinderen groep 4
Kinderen groep 5
Kinderen groep 6
Kinderen groep 7
Kinderen groep 8
Beeldend
Vrijplaats voor creatievelingen. Zonder grenzen maar mét het beste materiaal en al het benodigde gereedschap. En een topper van een inspirator, niet te vergeten.

Kunstlab & Kunstlab XL

Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het verbeelden. Als je maar uitgedaagd wordt, als je de materialen maar om je heen hebt, de bewerkingsinstrumenten, en niet te vergeten een inspirerende docent. Het Kunstlab is een eldorado voor jonge onderzoekers. Het is hier een vrijplaats voor creatievelingen. En als je nog niet van jezelf durft te zeggen dat je creatief bent, dan is het zeker zaak een proefles of een seizoen mee te draaien. Echt, je wordt mee gezogen in de scheppende flow. Wat wil je, alles komt aan bod: tekentechnieken met heel verschillende materialen, ruimtelijke opdrachten, kleurenleer, en passant een beetje kunstgeschiedenis, materiaaltoepassingen, allemaal zaken waar je direct wat mee kunt. Gezellig hoor, deze club, er wordt ondertussen lekker gekletst en er staat vaak een muziekje op. Laat die fantasie maar stromen. En werkelijkheid worden.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Beeldend Basis - € 39,00 per maand | € 390,- per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 16:00
Lesduur: 60 min.
Kunstlab (kinderen groep 4-7)
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 17:00
Lesduur: 60 min.
Kunstlab XL (jongeren groep 8+)

Docent

Nikki Kröder

Alle fantasieën doen ertoe Geen twijfel mogelijk. Nikki Kröder gaat na de middelbare school naar de kunstacademie. Tsja, als je als kleuter zelfs op een bloedhete zomerdag voor je strandhuisje zit te schilderen, dan kunnen we toch echt wel van een hartstocht spreken. Een stel cultuurminnende ouders die haar overal mee naar toe namen, hielp dat vuurtje alleen maar aanwakkeren. Maar ze wilde ook ‘juf’ worden, omdat ze de onbevangenheid van jonge kinderen zo bewondert. Niets is hen te dol, ze proberen continu van alles uit, precies zoals Nikki dat zelf dagelijks ervaart. Het werd dus de Academie voor Beeldende Vorming aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Nikki werd zelfstandig kunstenaar én docent. Supercombinatie.
Lees meer
Dromen. Eindeloos fantaseren. Open staan voor nieuwe dingen. Helemaal in het moment zitten. Het levert je een enorme schat aan ideeën en mogelijkheden op. Gratis en voor niets. Maar wanneer doe je dat nog als volwassene? Vaak gaan mensen ervoor op cursus. Kinderen niet, die doen dat gewoon tussen alle bedrijven door. Uit zichzelf en vanzelf. Die weten intuïtief dat dat ze verder brengt. Nikki geeft haar leerlingen alle ruimte om hun verbeeldingskracht een tikkie dieper aan te spreken. Echt álle ruimte, want niets is te gek en het mooie is dat alles wat je verzint onder haar leiding ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Kwestie van proberen (lees: durven), van nog een keer proberen (lees: doorzetten) en van hulp vragen (lees: samenwerken). Ondertussen ontdek je dat je wel degelijk ergens goed in bent (zelfvertrouwen), en dat er veel meer vormen en technieken bestaan om je idee uit te voeren (creatief denken). Ondertussen word je steeds enthousiaster en kan je niet wachten om jouw creatie op een zo extravagant mogelijke manier te presenteren. Iedere keer weer ziet Nikki het gebeuren: Ze groeien. En gloeien. Van trots. Als dat geen topervaring is….

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Kunstlab & Kunstlab XL

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Agenda

Beeldende dag

zo. 28 januari 2024
nadere info volgt