Skip to main content
Beeldend

Kunst met Kleintjes

Niveau:

Start

Tarief tot 21 jaar:

Beeldend Start - € 23,00 per maand | € 230,- per jaar

Doelgroep

Kleuters
Kinderen groep 3
Beeldend
Dromen en fantasieën tot leven wekken. In een zaal vol materiaal en een inspirerende docent. Moet je kijken hoe die kleintjes groeien.

Kunst met Kleintjes

Krijgt jouw kleuter ook geen genoeg van kliederen en knutselen? Daarin is hij of zij geen uitzondering. Bijna ieder kleintje vindt het heerlijk om met materialen te rotzooien. Vooral als die materialen in overvloed aanwezig zijn, en vooral als je niet op de troep hoeft te letten en je gewoon vies mag worden. In de lessen Kunst met kleintjes worden concrete, herkenbare producten gemaakt. Ruimtelijk of in het platte vlak. De docent helpt je bij de techniek die nodig is om die wilde fantasieën waar te maken en brengt je altijd weer op nieuwe ideeën. En reikt nieuwe, verrassende materialen aan. Of combinaties ervan. Sokken, afwasmiddel, ballonnen, hout, stempels, klei, papier, karton, alles wordt uit de kast gehaald om die grenzeloze fantasie te prikkelen. En reken maar dat dat werkt! ‘Is het nu alweer afgelopen?’

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Beeldend Start - € 23,00 per maand | € 230,- per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 15:00
Lesduur: 45 min.

Docent

Nikki Kröder


Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Kunst met Kleintjes

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.