Skip to main content
Beeldend

Click voor jou

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Click voor jou - € 39,00 per maand | € 390 per jaar

Doelgroep

Kinderen groep 3
Kinderen groep 4
Kinderen groep 5
Kinderen groep 6
Kinderen groep 7
Kinderen groep 8
Beeldend
Kinderen die zich niet thuis voelen in de reguliere cursussen/lessen, kunnen hun hart ophalen in de Click-club. Hier vind je gelijkgestemden in kleine, veilige klasjes en krijg je van de begripvolle docenten alle steun die je nodig hebt.

Click voor jou

Muziek maken, dansen, zingen, beeldende kunst, tekenen en schilderen verrijkt het leven. Op een andere manier uiting leren geven aan gedachten en emoties draagt enorm bij aan het welzijn van mensen. Wie dat in groepsverband doet, leert daarnaast samen te werken, te reflecteren en te presenteren, vaardigheden waar je een leven lang iets aan hebt. En passant doe je nieuwe contacten op en groeit het zelfvertrouwen. Met kunsteducatie kun je dus niet vroeg genoeg beginnen. Waarom vallen er dan zoveel kinderen buiten de boot? Kinderen die prikkelgevoelig zijn bijvoorbeeld, het thuis moeilijk hebben of even niet zo lekker in hun vel zitten. De ervaring leert dat juist deze kinderen baat hebben bij kunsteducatie. Mits er rekening wordt gehouden met hun behoeftes, de klasjes bijzonder klein zijn en mits de professionele kunstdocenten daadwerkelijk kunnen zorgen voor een veilig pedagogisch klimaat. Is dat teveel gevraagd? Nee hoor. Niet voor het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Wij starten een kunsteducatiegroep voor jongeren van 6 tot 14 jaar die zich om wat voor reden dan ook niet thuis voelen in de reguliere lessen. Een ‘verwijzing’ is niet nodig. Iedereen is welkom. Je waardeert extra aandacht en begeleiding en die krijg je! In een kennismakingsgesprek bespreken we alle wensen en mogelijkheden. En dan kan je los. Drempelvrees is overbodig, want in deze kunstklas kan iedereen zichzelf zijn. Wat een verademing.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Click voor jou - € 39,00 per maand | € 390 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: vrijdag
Lestijd: 14:30
Lesduur: 90 min.
kinderen groep 3-4-5 / locatie Heliomare
Lesdag: vrijdag
Lestijd: 14:30
Lesduur: 90 min.
kinderen groep 6-7-8 / locatie Heliomare

Docent

Trudy van Velsen

Opgaan in een nieuwe wereld Ze vindt het een lekkere manier om je te uiten. Niet dat Trudy van Velsen daar als kind problemen mee heeft, maar het gevoel dat dansen haar geeft is nieuw, en biedt haar een extra mogelijkheid om haar expressies te tonen. Eenmaal op het podium ervaart ze al op jonge leeftijd dat op die plek alles mogelijk is. Ze volgt na schooltijd al snel meerdere lessen per week. Hoewel dansen zelfs tijdens de pubertijd belangrijk blijft, ziet zij het voornamelijk als hobby en kiest ze na de middelbare school voor een studie pedagogische wetenschappen. Totdat Trudy een open lesweek op een dansacademie meemaakt. ‘Ja hoor ‘ns, dit is écht mijn ding’. Dapper besluit ze vlak voor de afronding van haar universitaire studie over te stappen naar de Dansacademie Tilburg.
Lees meer
‘Geen moment spijt van gehad’, zegt Trudy. ‘Ik koos ooit voor een pedagogische studie omdat ik met kinderen wilde werken, maar ik was alleen maar bezig met onderzoek. Geen kind te bekennen. Als dansdocent kan ik m’n hart ophalen. De kinderen van groep 3 en 4 zijn nog open, ontwapenend en puur. Ik vind het fantastisch om iedere keer weer die klassikale energie op te wekken en iedereen mee te krijgen in die bijzondere, nieuwe wereld van de dans.’

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Click voor jou

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.