Beeldend

Beeldende Vorming

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Beeldend Plus - € 55,50 per maand | € 555,- per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Beeldend Plus - € 67,20 per maand | € 672,00 per jaar

Doelgroep

Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Beeldend
Persoonlijk en doordacht werk maken is nog niet zo eenvoudig. Hier wordt het je niet makkelijk gemaakt. En juist daardoor wordt het beter. Veel beter!

Beeldende Vorming

Schilder- en tekentechnieken, beeldhouwen, textielbewerking, mozaïek, boetseren, etsen, de fijne kneepjes van hoog- en diepdruk, wat doen we niet in deze lessen? Inspiratie voor de prikkelende opdrachten komen uit de hedendaagse kunst, trends en design. In de lessen ga je al experimenterend op zoek naar je eigen stijl. Waarom maak je juist die keuze? Wat is de achtergrond van de gekozen vorm? De uitdagende vragen van de docent dragen bij aan een steeds persoonlijker en doordachter werk. Het kan niet anders of het resultaat mag er wezen. Natuurlijk, een beetje kunstgeschiedenis en materiaalkennis krijg je en passant mee.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Beeldend Plus - € 55,50 per maand | € 555,- per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Beeldend Plus - € 67,20 per maand | € 672,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 19:30
Lesduur: 90 min.
maandag

  • Materialen worden tijdens de les verstrekt, hiervoor wordt € 50 per jaar in rekening gebracht.

Docent

Nikki Kröder

Alle fantasieën doen ertoe Geen twijfel mogelijk. Nikki Kröder gaat na de middelbare school naar de kunstacademie. Tsja, als je als kleuter zelfs op een bloedhete zomerdag voor je strandhuisje zit te schilderen, dan kunnen we toch echt wel van een hartstocht spreken. Een stel cultuurminnende ouders die haar overal mee naar toe namen, hielp dat vuurtje alleen maar aanwakkeren. Maar ze wilde ook ‘juf’ worden, omdat ze de onbevangenheid van jonge kinderen zo bewondert. Niets is hen te dol, ze proberen continu van alles uit, precies zoals Nikki dat zelf dagelijks ervaart. Het werd dus de Academie voor Beeldende Vorming aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Nikki werd zelfstandig kunstenaar én docent. Supercombinatie.
Lees meer
Dromen. Eindeloos fantaseren. Open staan voor nieuwe dingen. Helemaal in het moment zitten. Het levert je een enorme schat aan ideeën en mogelijkheden op. Gratis en voor niets. Maar wanneer doe je dat nog als volwassene? Vaak gaan mensen ervoor op cursus. Kinderen niet, die doen dat gewoon tussen alle bedrijven door. Uit zichzelf en vanzelf. Die weten intuïtief dat dat ze verder brengt. Nikki geeft haar leerlingen alle ruimte om hun verbeeldingskracht een tikkie dieper aan te spreken. Echt álle ruimte, want niets is te gek en het mooie is dat alles wat je verzint onder haar leiding ook daadwerkelijk gerealiseerd kan worden. Kwestie van proberen (lees: durven), van nog een keer proberen (lees: doorzetten) en van hulp vragen (lees: samenwerken). Ondertussen ontdek je dat je wel degelijk ergens goed in bent (zelfvertrouwen), en dat er veel meer vormen en technieken bestaan om je idee uit te voeren (creatief denken). Ondertussen word je steeds enthousiaster en kan je niet wachten om jouw creatie op een zo extravagant mogelijke manier te presenteren. Iedere keer weer ziet Nikki het gebeuren: Ze groeien. En gloeien. Van trots. Als dat geen topervaring is….

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Beeldende Vorming

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.