Skip to main content

Kinderboekenweekfeest zo. 9 oktober 2022

29 september 2022

Bibliotheek IJmond Noord viert samen met het Kennemer Theater, KEK en het Centrum voor de Kunsten Beverwijk alweer voor de 12e keer een spetterend kinderboekenweekfeest met diverse workshops en activiteiten. Én The Readshop Beverwijk is aanwezig met verkoop van de leukste kinderboeken!

Dit jaar staan dieren en natuur centraal onder het motto: Gi-Ga-Groen! Een feest waar kinderen, hun ouders en opa’s en oma’s zich kunnen vermaken. Workshops onder leiding van verschillende illustrators, instrumenten maken van groente, een speurtocht en nog veel meer. Alles is aanwezig iedereen een supergezellige middag te bezorgen. 

Alle kinderen die komen, krijgen een strippenkaart met het programma erop, zodat ze precies weten voor welk onderdeel ze waar moeten zijn!


Nieuws Uitgelicht:

  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...