Postercampagne Cultuurmakers IJmond


Zomercampagne #samencultuurmaken

Je zingt, je danst, je fotografeert, je schildert.
Je helpt bij een festival. Je werkt in een museum.
Je geeft gitaarles. Dan ben jij een cultuurmaker.

Net als heel veel anderen in Beverwijk, Wijk aan Zee, Heemskerk en Velsen.

Met een vrolijke campagne laten we deze zomer zien hoeveel cultuurmakers in deze regio wonen en werken. Dat doen we met kleurige posters die speciaal voor ons ontworpen zijn door kunstenaar en grafisch vormgever Maud van Gool. Samen maken we de creatieve rijkdom van de IJmond zichtbaar.

Wil jij ook zo’n mooie poster voor je raam hangen? Haal er dan een bij ons op of download ze HIER

gdv2v16ai_1gdv2v16ai_1_pdf


Nieuws Uitgelicht:

  • Brochure Cultuuronderwijs op school 2022 - 2023

    13 mei 2022
    Onze brochure voor het komende schooljaar is weer uit!! Ook in het schooljaar 2022 - 2023 bij jou op de basisschool aan de slag met cultuuronderwijs? Met beeldende kunst, dans, erfgoed, maakonderwijs, muziek of theater? Van groep 1 t/m 8? BEKIJK dan in onze nieuwe brochure alle lesprogramma's va...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.