Muziek

Zang individueel

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Muziek MOM - € 62,00 per maand | € 620,00 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Muziek MOM - € 75,00 per maand | € 750,00 per jaar

Doelgroep

Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Muziek
Kan je niet zingen? Dat dénk je maar. Wie oefent met ademhaling en houding, en leert wat van invloed is op een stem, leert diezelfde stem te laten doen wat jij wilt!

Zang individueel

Je hoort dit instrument wel, maar je ziet het niet. Iedereen bezit én gebruikt het: de stem! Wie plezier beleeft aan zingen, moet eens weten wat oefening onder professionele begeleiding kan doen. Het maakt niet uit of het al ergens naar klinkt of dat omstanders commentaar hebben op de kwaliteit. Als zingen jou een goed gevoel geeft, dan is dat voldoende. De rest kun je leren. Maar vergis je niet, het is niet zo makkelijk als het lijkt. Het begint met de juiste houding en ademhaling. Je staat te kijken van het effect van verschillende stemmingen en lichamelijke condities op je stem. Daar leer je in de lessen mee om te gaan. Uiteindelijk ontdek je je eigen unieke stemgeluid, en kun je je stem precies laten doen wat jij wilt. Je wist niet dat je het in je had! Zingen kan je op elke leeftijd, maar met individuele zangles kun je op zijn vroegst beginnen rond de 13 jaar.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Muziek MOM - € 62,00 per maand | € 620,00 per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Muziek MOM - € 75,00 per maand | € 750,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: maandag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.
Lesdag: woensdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.

Docent

Suus de Groot

intro
Lees meer
bio

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Zang individueel

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.