Muziek

Muziektheorie A

Niveau:

Plus

Tarief tot 21 jaar:

Muziektheorie niet leerlingen - € 30

Tarief vanaf 21 jaar:

Muziektheorie niet leerlingen - € 36,30

Doelgroep

Kinderen groep 6
Kinderen groep 8
Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Muziek

Muziektheorie A

Muziek (leren) maken is een uitdaging dat dagelijks veel plezier geeft. Om nog meer voldoening uit het muziek maken te halen, is er de mogelijkheid om 8 extra lessen Muziektheorie A te volgen. De theorielessen zijn ook onderdeel van de voorbereiding op de auditie voor het Plusprogramma Muziek. Tijdens theorielessen wordt het gehoor getraind met auditieve oefeningen en dieper ingegaan op de structuur van het notenschrift, de opbouw van toon- en maatsoorten, de betekenis en functie van al die Italiaanse woorden over tempo en dynamiek. Je kunt de lessen muziektheorie A al volgen als je minimaal 1 jaar muziekles hebt gehad en minimaal in groep 6 of 7 zit.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Muziektheorie niet leerlingen - € 30
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Muziektheorie niet leerlingen - € 36,30

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: donderdag
Lestijd: 18:45
Lesduur: 45 min.

  • Theorieboek A

Docent

Astrid Gorter


Inschrijven voor
Muziektheorie A

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.