Muziek

Music Squad

Niveau:

Plus

Tarief tot 21 jaar:

Samenspel niet leerlingen - € 27,75 per maand | € 277,50 per jaar

Doelgroep

Kinderen groep 7
Kinderen groep 8
Jongeren 12-18
Muziek
Kan je al lekker overweg met je instrument of stem? Sluit je aan bij de Music squad en ervaar dat samenspel de funfactor gigantisch vergroot.

Music Squad

Vergeet de wereld om je heen, ga volledig op in de muziek, bereik een superfocus en voel je gelukkig. Kijk, dat is het effect van samen muziek maken. Ongelogen waar. Check maar bij de mensen die na een paar jaar muziekles, lid werden van het Kerkpleinorkest. Die wisten al dat ze een lekker moppie konden spelen, maar dat hun bijdrage aan het orkest zo’n extra dimensie zou opleveren, hadden ze nooit kunnen bedenken. Ook jij kunt die sensatie ervaren. Mits je al behoorlijk overweg kunt met je instrument of stem. Of als je deelneemt aan het Muziek-Plusprogramma van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Ga ‘ns kijken, doe ‘ns mee en merk hoe gedreven en dartel die lessen zijn. Hoe ieders smaak tot z’n recht komt en hoe de docent de spanning opbouwt en je tot grote hoogten brengt. Zie je nou? Had je niet gedacht hè?!

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Samenspel niet leerlingen - € 27,75 per maand | € 277,50 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: maandag
Lestijd: 18:45
Lesduur: 45 min.

Docent

Romeo Cimarosti

Work to make it happen! Avantgardistisch, zo noemt muziekdocent Romeo Cimarosti het Beverwijkse ABC Cultuurprogramma. Zo’n educatietraject is in zijn vaderland Italië in de verste verte niet te bekennen. Zonde, zegt hij, want ABC is een prachtige manier om kinderen te laten groeien! Romeo spreekt uit ervaring. Als beginnend drummer in Italië kwam hij op een gegeven moment niet verder. Een uitwisselingsprogramma met Nederland bracht soelaas. Door zijn kennismaking met het muziekonderwijs in Rotterdam werden hem de ogen geopend. ‘Wat een kwaliteit in het Nederlandse muziekonderwijs!’ Hij trok de stoute schoenen aan en bleef in Nederland om het conservatorium te volgen.
Lees meer
Daar leerde Romeo ook waarin een goede docent zich onderscheidt: een smak ervaring, de souplesse om studenten van alles uit te laten proberen én oog hebben voor wat een leerling of klas nodig heeft om in de juiste groove te komen. Aan ervaring inmiddels geen gebrek en ook de andere twee capaciteiten komen iedere dag weer uit de verf. ‘Ik kan tijdens de lesvoorbereiding van alles bedenken om met de leerlingen te gaan doen, maar op het moment suprême kan de energie om totaal iets anders vragen.’ Juist deze flexibiliteit maakt Romeo tot zo’n toegewijde docent waar de leerlingen mee weglopen. Maar hij is ook streng. Tussen alle speelse bedrijven door zorgt Romeo dat iedere leerling wel degelijk doordrongen raakt van de noodzaak tot oefenen. ‘ Want: ‘Everybody has to work to make it happen.’

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Music Squad

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.