Skip to main content
Muziek

Music Squad

Niveau:

Plus

Tarief tot 21 jaar:

Samenspel niet leerlingen - € 29,25 per maand | € 292,50 per jaar

Doelgroep

Kinderen groep 7
Kinderen groep 8
Jongeren 12-18
Muziek
Kan je al lekker overweg met je instrument of stem? Sluit je aan bij de Music squad en ervaar dat samenspel de funfactor gigantisch vergroot.

Music Squad

Vergeet de wereld om je heen, ga volledig op in de muziek, bereik een superfocus en voel je gelukkig. Kijk, dat is het effect van samen muziek maken. Ongelogen waar. Check maar bij de mensen die na een paar jaar muziekles, lid werden van het Kerkpleinorkest. Die wisten al dat ze een lekker moppie konden spelen, maar dat hun bijdrage aan het orkest zo’n extra dimensie zou opleveren, hadden ze nooit kunnen bedenken. Ook jij kunt die sensatie ervaren. Mits je al behoorlijk overweg kunt met je instrument of stem. Of als je deelneemt aan het Muziek-Plusprogramma van het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Ga ‘ns kijken, doe ‘ns mee en merk hoe gedreven en dartel die lessen zijn. Hoe ieders smaak tot z’n recht komt en hoe de docent de spanning opbouwt en je tot grote hoogten brengt. Zie je nou? Had je niet gedacht hè?!

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Samenspel niet leerlingen - € 29,25 per maand | € 292,50 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: maandag
Lestijd: 18:45
Lesduur: 45 min.

Docent

Romeo Cimarosti


Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Music Squad

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties