Muziek

Gitaar Plus

Niveau:

Plus

Tarief tot 21 jaar:

Muziek Plus - € 55,00 per maand | € 550,00 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Muziek Plus - € 67,20 per maand | € 672,00 per jaar

Doelgroep

Kinderen groep 7
Kinderen groep 8
Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Muziek
Je weet het, want je doet het al een poosje: die gitaar gaat nooit meer weg. Sterker: je wordt steeds beter. Vooral in het Plusprogramma gaat het hard.

Gitaar Plus

We zien het regelmatig gebeuren: mensen die zich totaal in hun instrument verliezen. Het overkomt zowel kinderen als volwassenen. Ze komen in een flow en willen daar het liefst nooit meer uit. Oefenen is allesbehalve een straf, want ze willen vooruit! Ze willen steeds beter worden. En dat lukt ook. Voor deze getalenteerde en supergemotiveerde leerlingen hebben we Muziek Plus, een serieuze opleiding waarbij je je verder verdiept in het instrument van je keuze. (Ook voor zangeres en zangeressen.) Muziek Plus bestaat uit drie onderdelen. Iedere week krijg je een individuele les van een half uur. Op een andere dag in de week speel je drie kwartier samen met anderen. En acht maal per seizoen volg je een blokje muziektheorie. Masterclasses en podiumtraining zijn extraatjes die je op de koop toe krijgt. Alle aspecten van muziekmaken komen op deze manier aan bod. Zelfverzekerd en trots speel je steeds meer sterren uit de hemel. Het niveau is pittig, daarom doe je in juli eerst auditie voor deze cursus. Samen met je docent maak je een plan voor jouw muzikale en technische ontwikkeling. En dan ga je los. Dan mag je vliegen.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Muziek Plus - € 55,00 per maand | € 550,00 per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Muziek Plus - € 67,20 per maand | € 672,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 30 min.
Lesdag: woensdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 30 min.

Docent

Nicolay Totev

Patrick van Vlooten

Zijn HBO-diploma Bedrijfsinformatica had Patrick van Vlooten al bijna op zak toen hij besloot zich ook voor de Rockacademie in Tilburg in te schrijven. En daar viel het kwartje: eindelijk een opleiding waar hij het écht naar z’n zin had. Het geluid, de mogelijkheden en vooral het gevoel dat een gitaar hem geeft, namen hem voor eens en voor altijd voor dit instrument in.
Lees meer
En, niet te vergeten, de inspirerende lessen die hij volgde. Die bezieling vergeet Patrick nooit, sterker: hij geeft zijn leerlingen net zulke prikkelende lessen. Daarnaast is en blijft hij een rasmuzikant die verschillende bands tot grote hoogten brengt. Behalve een groot inspirator is Patrick ook bloednieuwsgierig. Want wat vindt iedere afzonderlijke leerling nou echt leuke muziek? Pas als dat boven water is, en hij een serie kneepjes heeft overgebracht, gaat de leerling volledig los. ‘Het lijkt erop dat je dan ergens op inlogt waarna de leerling vleugels krijgt. Dat is zowel voor mij als voor hem/haar écht te gek. Dan gaat het leren hard hoor.’ Om in de greep van een instrument te raken hoef je niet per se heel jong te zijn. Patrick kreeg pas op z’n 16e een gitaar in z’n handen gedrukt. Binnen een paar seconden produceerde hij daar een leuk rifje op. Een lesboek voor Sinterklaas en een serie muzieklessen wakkerden het vuurtje nog verder aan. En op de Rockacademie ervoer hij hoe hij daar op zijn plek was. Hoe goed het ‘muzikaal communiceren’ hem afging, hoe rustig hij wordt van stevige metal, gitaarrock en poprock. ‘Maar alles wat met hart en ziel wordt gespeeld, is hartstikke mooi. Dat probeer ik dan ook altijd over te dragen. Het lukt goed, ik heb al een aantal leerlingen op een hoger muzikaal plan kunnen brengen.’

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Gitaar Plus

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.