Muziek

Gitaar knipkaart

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Muziek Knipkaart - € 177,50 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Muziek Knipkaart - € 215,00

Doelgroep

Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Muziek
Gaat snel hoor, gitaar leren spelen. Vooral als je een-op-een met de docent bent. Voor je het weet speel je een klein repertoire. Wedden dat het applaus je nog meer motiveert?

Gitaar knipkaart

Jouw band op een hoger niveau tillen? Alleen of samen met je partner op zangles? Privéles volgen op jouw favoriete instrument, je verdiepen in technieken, een andere stijl uitproberen, de prestaties van een heel orkest verhogen? Roept u maar, het kan allemaal bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. De enthousiaste gespecialiseerde docenten helpen je graag naar een hoger level. Op welk instrument dan ook, een-op-een of in groepsverband (band, duo, trio, ensemble, orkest). Flexibeler krijg je het nergens, want je bepaalt zelf wat je precies wilt leren, wanneer en hoe je dat doet en in welke frequentie. Makkelijk als je in ploegendienst werkt, beter gedijt bij individuele lessen, of als je even snel bijgespijkerd wilt worden om mee te komen in de klassikale lessen of in je band/ensemble. Van beginnelingen zonder enige ervaring tot vergevorderden die al een poos niet hebben gespeeld, iedereen wordt op z’n wenken bediend. Zeker is dat je snel grote sprongen maakt. Vooral als het klikt met je docent. Iedere week, om de veertien dagen of een keer per maand? Allemaal geen probleem. Je schrijft je in voor de wekelijkse lessen óf je koopt een knipkaart die je naar eigen inzicht kunt besteden. Misschien gebruik je tien minuten van je knipkaart om je reguliere individuele les tot een half uur te verlengen. Kan gewoon. Alles op afspraak, alles op maat. Tip: Hoe leuk en origineel is het om zo’n knipkaart cadeau te doen?! Flexibiliteit vraagt wel een beetje discipline. Voor kinderen tot 14 jaar is het daarom raadzaam voor vaste wekelijkse lessen te kiezen.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Muziek Knipkaart - € 177,50 per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Muziek Knipkaart - € 215,00

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.
Lesdag: woensdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.

Docent

Nicolay Totev

Patrick van Vlooten

Zijn HBO-diploma Bedrijfsinformatica had Patrick van Vlooten al bijna op zak toen hij besloot zich ook voor de Rockacademie in Tilburg in te schrijven. En daar viel het kwartje: eindelijk een opleiding waar hij het écht naar z’n zin had. Het geluid, de mogelijkheden en vooral het gevoel dat een gitaar hem geeft, namen hem voor eens en voor altijd voor dit instrument in.
Lees meer
En, niet te vergeten, de inspirerende lessen die hij volgde. Die bezieling vergeet Patrick nooit, sterker: hij geeft zijn leerlingen net zulke prikkelende lessen. Daarnaast is en blijft hij een rasmuzikant die verschillende bands tot grote hoogten brengt. Behalve een groot inspirator is Patrick ook bloednieuwsgierig. Want wat vindt iedere afzonderlijke leerling nou echt leuke muziek? Pas als dat boven water is, en hij een serie kneepjes heeft overgebracht, gaat de leerling volledig los. ‘Het lijkt erop dat je dan ergens op inlogt waarna de leerling vleugels krijgt. Dat is zowel voor mij als voor hem/haar écht te gek. Dan gaat het leren hard hoor.’ Om in de greep van een instrument te raken hoef je niet per se heel jong te zijn. Patrick kreeg pas op z’n 16e een gitaar in z’n handen gedrukt. Binnen een paar seconden produceerde hij daar een leuk rifje op. Een lesboek voor Sinterklaas en een serie muzieklessen wakkerden het vuurtje nog verder aan. En op de Rockacademie ervoer hij hoe hij daar op zijn plek was. Hoe goed het ‘muzikaal communiceren’ hem afging, hoe rustig hij wordt van stevige metal, gitaarrock en poprock. ‘Maar alles wat met hart en ziel wordt gespeeld, is hartstikke mooi. Dat probeer ik dan ook altijd over te dragen. Het lukt goed, ik heb al een aantal leerlingen op een hoger muzikaal plan kunnen brengen.’

Inschrijven voor
Gitaar knipkaart

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.