Skip to main content
Muziek

Drums knipkaart

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Muziek Knipkaart - € 182,50

Tarief vanaf 21 jaar:

Muziek Knipkaart - € 221,00

Doelgroep

Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Muziek
Even snel die ene drumtechniek onder de knie krijgen? Een keer iets anders uitproberen? Ga voor een privéles! Op een vast tijdstip of met de knipkaart wanneer jij wilt.

Drums knipkaart

Jouw band op een hoger niveau tillen? Alleen of samen met je partner op zangles? Privéles volgen op jouw favoriete instrument, je verdiepen in technieken, een andere stijl uitproberen, de prestaties van een heel orkest verhogen? Roept u maar, het kan allemaal bij het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. De enthousiaste gespecialiseerde docenten helpen je graag naar een hoger level. Op welk instrument dan ook, een-op-een of in groepsverband (band, duo, trio, ensemble, orkest). Flexibeler krijg je het nergens, want je bepaalt zelf wat je precies wilt leren, wanneer en hoe je dat doet en in welke frequentie. Makkelijk als je in ploegendienst werkt, beter gedijt bij individuele lessen, of als je even snel bijgespijkerd wilt worden om mee te komen in de klassikale lessen of in je band/ensemble. Van beginnelingen zonder enige ervaring tot vergevorderden die al een poos niet hebben gespeeld, iedereen wordt op z’n wenken bediend. Zeker is dat je snel grote sprongen maakt. Vooral als het klikt met je docent. Iedere week, om de veertien dagen of een keer per maand? Allemaal geen probleem. Je schrijft je in voor de wekelijkse lessen óf je koopt een knipkaart die je naar eigen inzicht kunt besteden. Misschien gebruik je tien minuten van je knipkaart om je reguliere individuele les tot een half uur te verlengen. Kan gewoon. Alles op afspraak, alles op maat. Tip: Hoe leuk en origineel is het om zo’n knipkaart cadeau te doen?! Flexibiliteit vraagt wel een beetje discipline. Voor kinderen tot 14 jaar is het daarom raadzaam voor vaste wekelijkse lessen te kiezen.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Muziek Knipkaart - € 182,50
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Muziek Knipkaart - € 221,00

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.
Lesdag: woensdag
Lestijd: in overleg
Lesduur: 20 min.

Docent

Stefan Franssen


Inschrijven voor
Drums knipkaart

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties