Skip to main content
Dans

Peuterdans

Niveau:

Start

Tarief tot 21 jaar:

Dans Start - € 23,00 per maand | € 230,00 per jaar

Doelgroep

Peuters
Dans
Buigen, rekken, strekken, lachen en genieten. En opeens doen die jonge stuiterballen wél synchroon een dansje. Kwestie van spelenderwijs aanleren.

Peuterdans

In een mooie rechte lijn lopen is moeilijker dan je denkt. Tenminste, voor peuters van 2,5 tot 4 jaar. Die stuiteren meestal nog alle kanten op. Totdat je ze vraagt om buschauffeurtje te spelen, bijvoorbeeld. Zie toch hoe strak die rij opeen is. Wie de verbeeldingskracht van die kleintjes prikkelt, krijgt veel voor elkaar. Die ziet dat ze lef krijgen, ruimtelijk inzicht ook, en dat ze binnen korte tijd zelfs een paar pasjes leren en in formatie kunnen dansen. Het zeer afwisselende peuterdansuurtje is opgedeeld in korte blokjes. Want ja, die spanningsboog hè… Buigen, rekken en strekken, lachten en genieten. Van hun lichaam, hun maatjes in de klas en van de bijzondere fijne instrumentale muziekjes. Was het maar weer dinsdagmiddag…..

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Dans Start - € 23,00 per maand | € 230,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 15:15
Lesduur: 45 min.

Lesbenodigdheden

Tijdens de balletlessen draag je de volgende danskleding:
  • pastelroze balletpakje (hemdmodel) met vast rokje (zonder opdruk)
  • eventueel een roze balletmaillot zonder voet
  • geen balletschoentjes (de kinderen dansen op blote voeten)

Docent

Moniek Goffree

Bewegen zonder gêne Op vierjarige leeftijd zit Moniek Goffree op nieuwjaarsdag met open mond voor de tv. Het nieuwjaarsconcert in Wenen, met vooral de ballerina’s, maakt haar sprakeloos. Dát wil zij ook en dus moet en zou ze op ballet. Sindsdien staat haar leven in het teken van dans. Al ruim 30 jaar verzorgt Moniek balletlessen op diverse basisscholen en in het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Voor jong en oud.
Lees meer
De superervaren dansdocente maakt wat mee tijdens de ABC-Cultuurlessen. Geregeld komt het voor dat normaal gesproken stille en teruggetrokken basisschoolleerlingen tijdens haar les opbloeien en zonder schroom bewegen. Ligt dat aan de veilige sfeer die Moniek creëert? Aan de mooie muziek die ze meebrengt? Aan de inspirerende opdrachten? Of komt het omdat deze kinderen nu eindelijk eens de gelegenheid krijgen hun verborgen talenten te tonen? Wie het weet, mag het zeggen, feit is dat de heldere en uitdagende aanpak van deze docente leerlingen bijzonder aanspreekt. Wat wil je, je wordt in je waarde gelaten, je doet het nooit fout en niets móet. Maar al doende krijg je wel steeds meer zelfvertrouwen, een bredere blik op de zaken, word je je bewust van je lichaamshouding en durf je jezelf steeds beter te presenteren. Kijk, dat zijn vaardigheden die je niet vroeg genoeg kunt oefenen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Peuterdans

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties