Dans

Kleuterdans

Niveau:

Start

Tarief tot 21 jaar:

Dans Start - € 21,00 per maand | € 210,00 per jaar

Doelgroep

Kleuters
Dans
Vier- en vijfjarigen zijn er meester in: volledig opgaan in een verhaal. Als je daar pasjes uit diverse dansstijlen bij leert, is het feest compleet!

Kleuterdans

Je bent vier of vijf en de wereld ligt voor je open. Een wereld vol fantasie en verhalen. En al die verhalen gaan met je op de loop. Heerlijk als je tijd en ruimte krijgt om daarin volledig op te gaan. Kom daar nog maar ‘ns om als je puber bent… In de klas Kleuterdans prikkelt ieder verhaal of elke fantasiefiguur de verbeelding. Aan de basis van deze geïnspireerde lessen staan passen uit verschillende dansstijlen. Dansgevoel, lichaamsbesef, goede houding, coördinatie en muzikaliteit, dat krijgen ze allemaal mee. Spelenderwijs. Laat dat maar aan kleuters over. Kijk ze gaan! Uit hun bol!

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Dans Start - € 21,00 per maand | € 210,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 16:00
Lesduur: 45 min.
Lesdag: donderdag
Lestijd: 16:00
Lesduur: 45 min.

Lesbenodigdheden

Tijdens de balletlessen draag je de volgende danskleding:
  • Pastelroze balletpakje (hemdmodel) met vast rokje (zonder opdruk)
  • Roze leren balletschoentjes met smalle suède zool (merk bijv. Papillon)
  • Roze balletmaillot met voet
  • Geen enkelwarmers! Satijnen slofjes en turnschoentjes zijn niet bruikbaar!

Docent

Moniek Goffree

Bewegen zonder gêne Op vierjarige leeftijd zit Moniek Goffree op nieuwjaarsdag met open mond voor de tv. Het nieuwjaarsconcert in Wenen, met vooral de ballerina’s, maakt haar sprakeloos. Dát wil zij ook en dus moet en zou ze op ballet. Sindsdien staat haar leven in het teken van dans. Al ruim 30 jaar verzorgt Moniek balletlessen op diverse basisscholen en in het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Voor jong en oud.
Lees meer
De superervaren dansdocente maakt wat mee tijdens de ABC-Cultuurlessen. Geregeld komt het voor dat normaal gesproken stille en teruggetrokken basisschoolleerlingen tijdens haar les opbloeien en zonder schroom bewegen. Ligt dat aan de veilige sfeer die Moniek creëert? Aan de mooie muziek die ze meebrengt? Aan de inspirerende opdrachten? Of komt het omdat deze kinderen nu eindelijk eens de gelegenheid krijgen hun verborgen talenten te tonen? Wie het weet, mag het zeggen, feit is dat de heldere en uitdagende aanpak van deze docente leerlingen bijzonder aanspreekt. Wat wil je, je wordt in je waarde gelaten, je doet het nooit fout en niets móet. Maar al doende krijg je wel steeds meer zelfvertrouwen, een bredere blik op de zaken, word je je bewust van je lichaamshouding en durf je jezelf steeds beter te presenteren. Kijk, dat zijn vaardigheden die je niet vroeg genoeg kunt oefenen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Kleuterdans

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.