Dans

Klassiek Ballet volwassenen

Niveau:

Basis

Tarief tot 21 jaar:

Dans Basis 60 - € 37,00 per maand | € 370,00 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Dans Basis 60 - 44,80 per maand | € 448,00 per jaar

Doelgroep

Jongvolwassenen 18-30
Volwassenen
Ouderen
Dans
Basistechnieken leren, onderhouden en versterken. Daar hoef je geen jonkie meer voor te zijn. Degelijke én knettergezellige balletlessen voor volwassenen, het kan.

Klassiek Ballet volwassenen

Je hoeft niet per se heel jong te zijn om met klassiek ballet te beginnen hoor. Welnee! Kan bij ons ook op latere leeftijd. Gewoon doen, veel te leuk! Deze lessen zijn zowel geschikt voor de absolute beginners als voor de ietwat geoefenden. Ook degene die technisch al enigszins van wanten weet, kan hier zijn basistechnieken onderhouden en versterken. Kracht en souplesse, klassieke muziek, gezelligheid en vooral het dansplezier vormen de hoofdingrediënten van deze balletlessen.

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

  • Lestarief tot 21 jaar
    Dans Basis 60 - € 37,00 per maand | € 370,00 per jaar
  • Lestarief vanaf 21 jaar
    Dans Basis 60 - 44,80 per maand | € 448,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 20:15
Lesduur: 60 min.
beginners
Lesdag: donderdag
Lestijd: 20:15
Lesduur: 60 min.
gevorderd

Lesbenodigdheden

Tijdens de balletlessen draag je de volgende danskleding:

Docent

Moniek Goffree

Bewegen zonder gêne Op vierjarige leeftijd zit Moniek Goffree op nieuwjaarsdag met open mond voor de tv. Het nieuwjaarsconcert in Wenen, met vooral de ballerina’s, maakt haar sprakeloos. Dát wil zij ook en dus moet en zou ze op ballet. Sindsdien staat haar leven in het teken van dans. Al ruim 30 jaar verzorgt Moniek balletlessen op diverse basisscholen en in het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Voor jong en oud.
Lees meer
De superervaren dansdocente maakt wat mee tijdens de ABC-Cultuurlessen. Geregeld komt het voor dat normaal gesproken stille en teruggetrokken basisschoolleerlingen tijdens haar les opbloeien en zonder schroom bewegen. Ligt dat aan de veilige sfeer die Moniek creëert? Aan de mooie muziek die ze meebrengt? Aan de inspirerende opdrachten? Of komt het omdat deze kinderen nu eindelijk eens de gelegenheid krijgen hun verborgen talenten te tonen? Wie het weet, mag het zeggen, feit is dat de heldere en uitdagende aanpak van deze docente leerlingen bijzonder aanspreekt. Wat wil je, je wordt in je waarde gelaten, je doet het nooit fout en niets móet. Maar al doende krijg je wel steeds meer zelfvertrouwen, een bredere blik op de zaken, word je je bewust van je lichaamshouding en durf je jezelf steeds beter te presenteren. Kijk, dat zijn vaardigheden die je niet vroeg genoeg kunt oefenen.

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Klassiek Ballet volwassenen

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.