Dans

Klassiek Ballet Plus

Niveau:

Plus

Tarief tot 21 jaar:

Dans Plus 75 - € 46,25 per maand | € 462,00 per jaar

Tarief vanaf 21 jaar:

Dans Plus 75 - € 56,00 per maand | € 560,00 per jaar

Doelgroep

Jongeren 12-18
Jongvolwassenen 18-30
Dans
Bloedserieuze maar ook bloedgezellige klas voor gevorderden van alle leeftijden. Blijf in vorm en leer nóg meer!

Klassiek Ballet Plus

Droom je van een opleiding aan een balletacademie? Op zoek naar wat meer uitdaging in de lessen? Kan jouw spitzentechniek nog meer worden fijn geslepen? Of wil je gewoon in vorm blijven? Dan ben je geknipt voor de klas Klassiek Ballet Plus, een groep voor gevorderden van alle leeftijden. Dat heerlijke dansgevoel staat altijd voorop, want alleen dan kun je die veeleisende, complexe technieken onder de knie krijgen. Onze docenten weten precies hoe ze dat dansgevoel bij jou aan moeten spreken. Hard werken hier, maar altijd met een hoop plezier!

Lestarief

Het lesgeld wordt in 1x of in 10 maandelijkse termijnen van september t/m juni gefactureerd.

 • Lestarief tot 21 jaar
  Dans Plus 75 - € 46,25 per maand | € 462,00 per jaar
 • Lestarief vanaf 21 jaar
  Dans Plus 75 - € 56,00 per maand | € 560,00 per jaar

Minimum inkomen en toch een cursus volgen? Misschien kom je in aanmerking voor financiële ondersteuning. Kijk hier voor de mogelijkheden.

Wijzigingen voorbehouden. Een volledig overzicht van onze tarieven vindt u hier.


Lesdagen en tijden

Wijzigingen voorbehouden

LesdagLestijdLesduur
Lesdag: dinsdag
Lestijd: 19:00
Lesduur: 75 min.

Lesbenodigdheden

Tijdens de balletlessen draag je de volgende danskleding:
 • zwart balletpakje met brede bandjes over schouder (hemdmodel met 'oprijg' middenvoor
 • zwart wikkelrokje toegestaan
 • roze leren balletschoentjes met smalle suède zool (of split sole)
 • roze balletmaillot met voet
 • geen enkelwarmers
 • aanschaf eerste paar spitzen graag in overleg met de docent!

Docent

Moniek Goffree

Bewegen zonder gêne Op vierjarige leeftijd zit Moniek Goffree op nieuwjaarsdag met open mond voor de tv. Het nieuwjaarsconcert in Wenen, met vooral de ballerina’s, maakt haar sprakeloos. Dát wil zij ook en dus moet en zou ze op ballet. Sindsdien staat haar leven in het teken van dans. Al ruim 30 jaar verzorgt Moniek balletlessen op diverse basisscholen en in het Centrum voor de Kunsten Beverwijk. Voor jong en oud.
Lees meer
De superervaren dansdocente maakt wat mee tijdens de ABC-Cultuurlessen. Geregeld komt het voor dat normaal gesproken stille en teruggetrokken basisschoolleerlingen tijdens haar les opbloeien en zonder schroom bewegen. Ligt dat aan de veilige sfeer die Moniek creëert? Aan de mooie muziek die ze meebrengt? Aan de inspirerende opdrachten? Of komt het omdat deze kinderen nu eindelijk eens de gelegenheid krijgen hun verborgen talenten te tonen? Wie het weet, mag het zeggen, feit is dat de heldere en uitdagende aanpak van deze docente leerlingen bijzonder aanspreekt. Wat wil je, je wordt in je waarde gelaten, je doet het nooit fout en niets móet. Maar al doende krijg je wel steeds meer zelfvertrouwen, een bredere blik op de zaken, word je je bewust van je lichaamshouding en durf je jezelf steeds beter te presenteren. Kijk, dat zijn vaardigheden die je niet vroeg genoeg kunt oefenen.

Jeugdfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Jeugdfonds Sport en Cultuur

Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Deze cursus komt in aanmerking voor financiële ondersteuning via Volwassenenfonds Sport en Cultuur

Inschrijven voor
Klassiek Ballet Plus

Aarzel niet langer, kom in beweging en groei en bloei! Eerst overleg of een proefles kan altijd, neem dan contact met ons op. Direct onderstaand inschrijvingsformulier invullen ook.


Onze suggesties


Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.