Rondje Muziek za. 28 februari 2023 | Pink Panther Orkest

29 december 2022

RONDJE MUZIEK

Zit je op de Bethel, Heliomare, Kompas, Montessori, Sleutelbloem of Sparkel dan heb je vast regelmatig muziekles van Emma, Gabriella, Iris, Jerina of Romeo. Je leert eigentijdse liedjes zingen, doet speelse muzikale opdrachten met boomwhackers en andere kleine instrumenten of je probeert niet in de knoop te raken bij de Bodypercussie. 

Het enige dat mist op school zijn échte instrumenten. Daar hebben we een oplossing voor!!

Op zaterdag 28 januari 2023 van 10 - 12 uur kun je als leerling uit groep 3-4-5 van een van de eerder genoemde scholen meedoen met het Rondje Muziek. In twee uur tijd maak je kennis met:

 • saz, gitaar en elektrisch gitaar (tokkelinstrumenten)
 • keyboard en piano (toetsinstrumenten)
 • viool, cello en contrabas (strijkinstrumenten)
 • saxofoon, klarinet, hobo en trompet (blaasinstrumenten)
 • drums en ander slagwerk (slagwerk)

Onze muziekdocenten laten het instrumenten niet alleen horen, je mag het instrument zelf ook van dichtbij bekijken, vasthouden en vooral ook uitproberen. 

Deelname is gratis, meld je wel aan want het aantal deelnemers is gelimiteerd. 

Zit je op een andere school of andere groep kom dan op zaterdag 28 januari van 13 - 15 uur naar onze open dag. 

PINK PANTHER ORKEST

Heb je je oog op een van deze instrumenten laten vallen en kun je er geen genoeg van krijgen. Geef je dan op voor het Pink Panther Orkest o.l.v. dirigent Astrid Gorter. We oefenen 2x op woensdag 8 en 15 februari op het Centrum voor de Kunsten Beverwijk en geven op zaterdag 18 februari in de foyer van het Kennemer Theater ons eerste concert voor papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes, zusjes en andere fans. 

Woensdag 8 & 15 februari, 15.00 uur oefenen viool-piano-gitaar
Woensdag 8 & 15 februari, 16.00 uur oefenen trompet, klarinet, saxofoon
Zaterdag 18 februari, 11.00 uur generale repetitie iedereen
Zaterdag 18 februari, 11.45 uur Afsluiting voor ouders

Deelname is gratis, meld je wel aan want het aantal deelnemers is gelimiteerd. 

 


Nieuws Uitgelicht:

 • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

  13 mei 2023
  Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
 • Kunst door de Brievenbus

  02 december 2022
  Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.