Zomerspektakel 7-8-9 juli 2020


Wegens groot succes organiseren Stichting Welzijn Beverwijk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord en het Kennemer Theater dit jaar een EXTRA EDITIE van het Zomerspektakel. Ook deze editie in de laatste week van de zomervakantie staat in hetteken van creativiteit, koken, theater, sport en spel. Het Kennemer Theater wordt omgetoverd tot één groot speelparadijs, zowel in als rondom het theater!

Wat is er dit jaar anders?

Er kunnen alleen vooraf kaarten worden gekocht voor het Zomerspektakel. Dus niet meer op de dag zelf! Het aantal plekken en dagen is beperkt. De kinderen worden vooraf ingedeeld in een groepje en gaan samen van activiteit naar activiteit.

Kom je ook?

Kijk voor meer informatie op: www.kennemertheater.nl/zomerspektakel en vul het formulier in. Na het invullen ontvang je een online betaalverzoek.

Foto's Marco Dalpra Stichting Welzijn Beverwijk

Het Zomerspektakel is een samenwerking van Stichting Welzijn Beverwijk, Kennemer Theater en Centrum voor de Kunsten Beverwijk en wordt mogelijk gemaakt door Gemeente Beverwijk en Tata Steel

Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.