Skip to main content

Zomerspektakel 13-14-20-21 juli 2021


Voor de 6e keer organiseren Stichting Welzijn Beverwijk, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Bibliotheek IJmond Noord, Kennemer Theater, en nieuw dit jaar het Sportfondsenbad Beverwijk, het Zomerspektakel, maar dan even anders! Net als voorgaande jaren staat het Zomerspektakel in het teken van creativiteit, dans, koken, theater, sport en spel.

Op 13, 14 en 20 juli vindt het plaats in en rond het Kennemer Theater.
Nieuw dit jaar is dat op 21 juli het spektakel plaats vindt in het Sportfondsenbad te Beverwijk.

Ook dit jaar heeft elke dag een ander thema. Welk thema? Dat houden we voor nu nog even geheim. Net als vorig jaar hebben we ook dit jaar maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Er kunnen daarom alleen vooraf kaarten worden gekocht voor het zomerspektakel. Dus niet op de dag zelf!

Wij willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om deel te nemen dus je kan je voor 1 dag inschrijven, helaas niet voor meerdere dagen.
Je wordt vooraf ingedeeld in een groepje en samen ga je van activiteit naar activiteit.

Kom je ook?

Kijk voor meer informatie op:
www.kennemertheater.nl/zomerspektakel
en vul het formulier in.

HET ZOMERSPEKTAKEL IS EEN SAMENWERKING VAN STICHTING WELZIJN BEVERWIJK, KENNEMER THEATER EN CENTRUM VOOR DE KUNSTEN BEVERWIJK EN WORDT MOGELIJK GEMAAKT DOOR GEMEENTE BEVERWIJK EN TATA STEEL

Nieuws Uitgelicht:

  • Theatermakers gezocht voor Theater na de Dam 2024

    22 februari 2024
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...