Zomer op 't Plein 2022


Voor het derde jaar op rij organiseren Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Welzijn Beverwijk een gezellig zomerprogramma voor 55+ ers.

 

Wanneer: maandag 25 juli, 1, 8 en 15 augustus

Waar: Kennemer Theater, foyer

Hoe laat: 14.00 - 16.15 uur

Kaarten: € 10 per keer

 

Kijk voor het volledige programma op de site van de BIBLIOTHEEK en meld je aan

zomeroptplein-logo-transparant-donker


Nieuws Uitgelicht:

  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.