Schimmenspel | Clicks Avonturen

26 december 2022

Op de valreep voor de kerstvakantie was de première van het eerste Click filmpje. De première vond plaats in het DoeLab van Heliomare Onderwijs. De ouders, broertjes, zusjes en opa's en oma's van onze speciale Click leerlingen waren de trotse aanwezigen.

Het Schimmenspel is bedacht, vormgegeven en gespeeld door Shelby, Kayleigh, Koray, Liana, Sem, Luuk en Mohammed vrij naar het verhaal van Peter en de Wolf waar vogeltjes nu vlinders zijn, katten duizendpoten en Sinterklaas Peter redt. 

Met dank aan hun docenten Francesca Heijnis (beeldend) en Trudy van Velsen (dans). 


Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.