Skip to main content

Lichtjesfeest 320 - wo. 20 december 2023

10 oktober 2023

Beste bewoners,


Mede-buurtbewoners (de 320-commissie) hebben het idee geopperd om een spectaculair Lichtjesfeest te organiseren voor en door buurtbewoners van de 320-buurt rond de kortste dag van het jaar. Zo’n initiatief omarmen we als Welzijn Beverwijk natuurlijk graag. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Kennemer Theater en Pré Wonen willen ons daarbij helpen.

Bij voldoende belangstelling is het Lichtjesfeest op woensdag 20 december 2023.

Doe je mee?!

Om dit echt voor elkaar te krijgen, hebben we natuurlijk de inzet en enthousiasme van de buurtbewoners nodig. Het is tenslotte jullie buurt.
Daarom zijn wij op zoek naar bewoners (kinderen en volwassenen) die willen zingen en acteren. Maar we hebben ook mensen nodig die helpen bij de drankjes en hapjes, de techniek, het decor en kostuums, de publiciteit, enz.

Is je interesse gewekt?

Meld je dan aan door een mailtje te sturen met je contactgegevens naar dalpra@welzijnbeverwijk.nl Je ontvangt dan een uitnodiging voor een bijeenkomst begin november.

Wil je er eerst meer over weten? Neem dan contact op met
Marco Dalprà, buurtverbinder, 06-18482636.


Nieuws Uitgelicht:

  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...