Kunst met Koffie di. 12 juli 2022


Op dinsdag 12 juli a.s. is er in een pop-up locatie op het grasveld achter woongroep Amstelstaete aan de Amstelstraat Kunst met Koffie.
We nodigen ouderen uit om samen met een beeldend kunstenaar en een theatermaker kunst te komen maken onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers.

Komt u ook?
Neem gezellig uw buurman/buurvrouw, vriend/vriendin of (klein)kind mee!

wanneer: dinsdag 12 juli 2022
tijd: 10.30 - 12.00 uur
entree is gratis

Kunst met Koffie is een initiatief van Welzijn Beverwijk en Centrum voor de Kunsten Beverwijk

zomeroptplein-logo-transparant-donker


Nieuws Uitgelicht:

  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.