Internationaal Kinderfeest Oosterwijk za. 21 mei 2022


Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud, woon je in Oosterwijk en houd je van samen spelen en dingen ondernemen met kinderen uit jouw buurt?

Kom dan zaterdag 21 mei naar het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk! Een middag vol leuke activiteiten. We gaan o.a. knutselen, dansen, muziek maken, theater maken, spelletjes doen en maken er een feestelijke middag van. 

Zaterdag 21 mei 2022 van 13.00 - 15.00 uur
Speeltuin Jeugd & Vreugd, Merwedestraat 140, Beverwijk

Het Internationaal Kinderfeest is een samenwerking van Bibliotheek IJmond Noord, Centrum voor de Kunsten Beverwijk, Cultuurhuis Heemskerk, Kennemer Theater, MET Heemskerk, Welzijn Beverwijk en wordt mogelijk gemaakt door Gemeenten Beverwijk en Heemskerk, Tata Steel. 

Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.