Doe-weer-mee-karavaan 2022


Op zaterdag 12 maart gaat de Doe-weer-mee Karavaan van start. De Doe-weer-mee Karavaan biedt een programma voor alle inwoners. De activiteiten zijn gericht op een hernieuwde kennismaking met elkaar en met allerlei activiteiten. Met als meest belangrijke inzet: elkaar ontmoeten, mensen verbinden, elkaar inspireren en meedoen. In een wijkcentrum, een restaurant, het theater of een sporthal: op allerlei locaties in de stad. Welzijn Beverwijk heeft in samenwerking met het Kennemer Theater, Bibliotheek IJmond Noord en Centrum voor de Kunsten Beverwijk een afwisselend programma samengesteld.

Als eerste wijk wordt de SOMA-wijk aangedaan op de locatie Wijkcentrum Prinsenhof, Beatrixlaan 2 te Beverwijk. Sportvrouw Olga Cammandeur geeft een paar clinics en er is aandacht voor goede voeding, beweging en informatie over diverse laagdrempelige sportactiviteiten die na de beëindiging van de lockdown weer van start zijn gegaan. Ook is er een diëtist aanwezig voor advies over gezonde voeding. Aanvang eerste clinic: 10.45 uur. De Karavaan trekt in april verder naar het Vondelkwartier/Bomenbuurt. Nadere info hierover volgt.

Het programma van de Doe-weer-mee Karavaan wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Beverwijk middels het Herstelfonds 2021. Dit Herstelfonds is bedoeld om de lokale bedrijvigheid en de samenleving te helpen herstellen van de gevolgen van de coronacrisis.  

Heeft u ook een activiteit of origineel idee wat hierbij past! Neem dan contact op met Welzijn Beverwijk (0251 300 300) en sluit aan.


Nieuws Uitgelicht:

  • Vitale Huiskamer activiteiten mei-juni 2023

    13 mei 2023
    Meer cultuur in de wijk Oosterwijk Centrum voor de Kunsten Beverwijk start Internationale Cultuurschool Half mei vond in de wijk bij het Europaplein voor de vierde keer het Internationaal Kinderfeest Oosterwijk plaats. Het was een daverend succes, want met ruim 400 kinderen werd dit Kinderfeest...
  • Kunst door de Brievenbus

    02 december 2022
    Speciaal voor ouderen die thuis graag creatief bezig zijn Bij Kunst door de Brievenbus krijg je iedere 14 dagen een tekenopdracht thuisgestuurd. Deze opdrachten zijn te maken met pen, potlood of ander creatief materiaal dat je van ons krijgt. Je kunt de opdrachten alleen doen of samen met een ma...

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is een inspirerende, levendige en veilige plek waar jong én oud de fantasie de vrije loop mag laten om deze op een niet-alledaagse wijze te vertalen in beeld, dans, theater of muziek. Dat doet wat met een mens. Zijn horizon wordt breder, zijn zelfvertrouwen groeit, het creatief vermogen gesterkt en het kritisch denken gestimuleerd. Spelenderwijs.

Legal

Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk heeft de ANBI status. In de praktijk betekent dit dat wij geen erf- of schenkbelasting hoeven te betalen over giften die wij krijgen. Daarnaast heeft de schenker ook een belastingvoordeel over zijn gift.
© Centrum voor de Kunsten Beverwijk All rights reserved. Powered by smackitcreations.com.