KeK workshop over werk van Arno Bleeker

By September 10, 2014 Uncategorized No Comments
Warning: file_get_contents(http://maps.google.com/maps/geo?output=json&q=Kerkplein+3,+1941+HD+Beverwijk): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /var/www/vhosts/centrumvoordekunstenbeverwijk.nl/httpdocs/senioracademie/wp-content/plugins/quick-event-manager/quick-event-manager.php on line 347
12Nov2014

Een beeldend kunstenaar neemt u mee naar de laatste expositie van KeK en prikkelt de verbeelding met spannende vrage, opdrachten en bijzondere achtergrondinformatie.

Van 10:00 tot 12:30

Waar: Centrum voor de Kunsten Beverwijk

Kerkplein 3, 1941 HD Beverwijk

€ 8 / € 7 met bibliotheek- of SenZpas, consumpties niet inbegrepen

Een nieuwe kijk op kunst.

Wat ziet u en hoe ziet u dat? Komt dat overeen met wat de kunstenaar beoogt? Hoe zou dat proces zijn verlopen, waarom past deze techniek daar zo goed bij? Kunnen we die werkwijze zelf eens uitproberen?

 

Ja hoor! In deze maandelijkse KeK-workshop gaan verdieping en creatie gelijk op. Docenten-kunstenaars Marije Gertenbach en Nikki Kröder nemen u mee naar de laatste expositie van KeK en prikkelen de verbeelding nog eens extra met spannende vragen, opdrachten en bijzondere achtergrondinformatie. En dan is het aan u.

Handen uit de mouwen! Mapping art, guarrilla art, computeranimatie, de geheimen van de camerasluiter, de combinatie van beeldende kunst en poëzie, discussie met de kunstenaar of een lezing van een collega-kunstenaar. Alles is mogelijk, behalve stillevens…

IK DOE MEE!

Vul uw gegevens hieronder in

Aantal personen
Terug naar het overzicht
Bekijk ook het aanbod van Centrum voor de Kunsten Beverwijk KLIK HIER