Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is de tent voor talent in Beverwijk. Wij verzorgen cursussen muziek, dans, beeldend en theater in zowel de vrije tijd als binnen het regulier en speciaal onderwijs. We hebben een team van 25 docenten en medewerkers. Het Centrum voor de Kunsten Beverwijk is samen met het Kennemer Theater en Bibliotheek IJmond-Noord gevestigd aan het Kerkplein te Beverwijk.

Voor onze activiteiten in het basisonderwijs zoeken wij met regelmaat

DOCENTEN MUZIEK, DANS, THEATER OF BEELDEND

Ben je iemand die creatief, vindingrijk en ondernemend is? Ben je iemand die zich bezig houdt met cultuureducatie in al haar aspecten en het een uitdaging vindt om binnen je expertise buiten de kaders te denken? Wij zoeken mensen met een moderne kijk op cultuureducatie. Heb je ervaring met het geven van cultuureducatie in het basisonderwijs en werk je graag mee in een jong team van ontwikkelaars? Dan voegen wij je graag toe aan ons netwerk van docenten.

We nodigen je uit een open sollicitatie met CV te sturen aan deboravollebregt@centrumvoordekunstenbeverwijk.nl. Als je in je sollicitatie aan de hand van eerder genoemde punten in staat bent te onderbouwen waarom jij degene bent die we zoeken, dan nodigen wij je vervolgens graag uit voor een gesprek.